Μελάνια Τραμπ: Ο τελευταίος χριστουγεννιάτικος στολισμός του Λευκού Οίκου με την υπογραφή της- ΦΩΤΟ

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, στόλισε για τελευταία φορά τον Λευκό Οίκο, επιλέγοντας εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπιόνια. Είναι τα τέταρτα Χριστούγεννα της οικογένειας στον Λευκό Οίκο. Το φετινό θέμα είναι «Αμερική η Όμορφη» και όπως αναφέρει η ανακοίνωση πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο μεγαλείο του Έθνους. “Από ακτή σε ακτή, η χώρα μας είναι ευλογημένη με απεριόριστα φυσικά θαύματα. Οι διαχρονικοί θησαυροί που παρουσιάζονται στη φετινή βιτρίνα των διακοπών μας θυμίζουν το αληθινό αμερικανικό πνεύμα. Μαζί, γιορτάζουμε αυτήν τη γη που είμαστε όλοι περήφανοι που καλούμε σπίτι” σημειώνεται.

“Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω το φετινό θέμα Χριστουγέννων του Λευκού Οίκου, «America the Beautiful»” δήλωσε η Πρώτη Κυρία.

“Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχα την τιμή να ταξιδέψω σε μερικά από τα ομορφότερα ορόσημα του έθνους μας και να γνωρίσω μερικούς από τους πιο συμπονετικούς και πατριωώτες Αμερικανούς πολίτες. Από ακτή σε ακτή, ο δεσμός που όλοι οι Αμερικανοί μοιράζονται είναι μια εκτίμηση για τις παραδόσεις, τις αξίες και την ιστορία μας, που αποτέλεσαν την έμπνευση πίσω από τις διακοσμήσεις φέτος. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό και τους εθελοντές που εργάστηκαν για να διασφαλίσουν ότι το People’s House ήταν έτοιμο για την περίοδο των διακοπών. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή και υγιή Πρωτοχρονιά” πρόσθεσε. Η Μελάνια δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τον εντυπωσιακό στολισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ