Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας της υπέστη βαρύ εγκεφαλικό λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο

Βαρύ εγκεφαλικό υπέστη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, και λαμβάνει θεραπεία σε αμερικανικό νοσοκομείο, όπως μετέδωσε η Daily Mail.

Ο Τόμας Μαρκλ υπέστη το εγκεφαλικό λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας. Μάλιστα, σύμφωνα με τον συνεργάτη της Daily Mail, που θα φιλοξενούσε τον πατέρα της Μέγκαν στην εκπομπή του στο GB News, ο Τόμας Μαρκλ έχασε την ομιλία του ως αποτέλεσμα του εγκεφαλικού. Νοσηλεύεται σε αμερικανικό νοσοκομείο.

Σε επτά ημέρες ο Tόμας θα ερχόταν στο Λονδίνο για να γιορτάσει τα 70 χρόνια της βασίλισσας στον θρόνο σε μια τηλεοπτική ειδική εκπομπή στο GB News, εκπληρώνοντας τη μακροχρόνια επιθυμία του να επισκεφθεί το Κάστρο του Ουίνδσορ, έγραψε ο Dan Woootton.

Σε άλλο σημείο ο αρθρογράφος έγραψε: “Ήμουν ενημερωμένος για το εγκεφαλικό από το πρωί και συμφωνήσαμε με τον Τόμας και την κόρη του Σαμάνθα να μην δημοσιοποιήσουμε την είδηση μέχρι να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις ώστε να καθοριστεί η σοβαρότητα του εγκεφαλικού. Ωστόσο, αμερικανικός ιστότοπος ευρείας αναγνωσιμότητας έλαβε την πληροφορία μέσα από το νοσοκομείο, κάτι που σημαίνει ότι η είδηση του εγκεφαλικού θα διαδιδόταν αμέσως.

Τόμας Μαρκλ Μέγκαν

Η Σαμάνθα Μαρκλ μου είπε: “Ο πατέρας μου αναρρώνει στο νοσοκομείο. Ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένεια, για την υγεία του και την ευμάρειά του. Χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση. Προσευχόμαστε. Απλώς χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Είναι τραγικό πόσα βασανίστηκε και πόσα χρειάστηκε να περάσει εξαιτίας της περιφρόνησης της αδελφής μου τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ασυγχώρητο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ