Μέγκαν Μαρκλ: Η Κέιτ με έκανε να κλάψω πριν από τον γάμο και όχι το αντίθετο – Την έχω συγχωρέσει

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ασταμάτητη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα, μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι. Η μία “βόμβα” διαδεχόταν την άλλη. Μίλησε για τις αυτοκτονικές σκέψεις που είχε όταν ήταν έγκυος με τον Άρτσι, όσα αντιμετώπισε από το Παλάτι, ακόμα και τον τρόπο που αντέδρασαν για το ενδεχόμενο να έχει σκούρο χρώμα ο γιος της.

Ο 39χρονη δούκισσα μίλησε για το δημοσίευμα που έκανε λόγο για τη σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον και ότι την έκανε να κλάψει με αφορμή το φόρεμα της μικρής Σάρλοτ, λίγες ημέρες πριν από τον γάμο. Η πραγματικότητα σύμφωνα με την πρώην ηθοποιό είναι εντελώς διαφορετική και δεν ήταν η Κέιτ αυτή που ξέσπασε σε κλάματα, αλλά η ίδια.

«Το αντίστροφο συνέβη. Όλοι στο Παλάτι ήξεραν ότι δεν ήταν αλήθεια» τόνισε, προσθέτοντας ότι δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί κανένας από τη βασιλική οικογένεια δεν είχε αρνηθεί τις αναφορές για ρήξη στις σχέσεις της με την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

“Αυτό που ήταν σοκαριστικό ήταν ότι το αντίστροφο αυτού που πραγματικά συνέβη θα αναφερόταν στις βρετανικές ταμπλόιντ έξι ή επτά μήνες αργότερα”.

 Η Μαρκλ δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό, εκτός από το ότι αφορούσε τα φορέματα που θα φορούσαν τα κορίτσια των λουλουδιών στο γάμο της το 2018.

«Με έκανε να κλαίω, και πραγματικά με πλήγωσε. Δεν υπήρχε αντιπαράθεση. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να μπω στις λεπτομέρειες επειδή ζήτησε συγγνώμη και την συγχώρεσα» ανέφερε.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, αυτή του γάμου και ήταν αναστατωμένη για κάτι, αλλά ζήτησε συγγνώμη και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα, ζητώντας συγγνώμη» συμπλήρωσε.

Η Μέγκαν περιέγραψε την Μίντλετον ως «καλό άτομο». «Αν με αγαπάς, δεν χρειάζεται να την μισείς. Και αν την αγαπάς, δεν χρειάζεται να μισείς εμένα» σημείωσε.

Δακρυσμένη η Μέγκαν Μαρκλ: Είχα αυτοκτονικές σκέψεις – Απλά δεν ήθελα να ζήσω πια

«Απλώς δεν ήθελα να ζήσω πια», είπε η συναισθηματικά φορτισμένη δούκισσα. Η 39χρονη πρώην ηθοποιός είπε ότι «δεν έβρισκε λύση», δεδομένου του καταιγισμού με αρνητικά δημοσιεύματα και αναφορές σε βάρος της.

“Σηκωνόμουν τα βράδια, και σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλα αυτά είχαν πάρει τέτοια τροπή”. Περιέγραψε ότι μίλησε στη μητέρα και στους φίλους της, αναφερόμενη στο Παλάτι. “Μου είπαν Μεγκ, δεν σε προστατεύουν”. Τότε κατάλαβα ότι όλα συνέβαιναν επειδή απλά ανέπνεα” δήλωσε. Στη συνέχεια η Όπρα την ρώτησε αν σκέφτηκε ποτέ να κάνει κακό στον εαυτό της και αν είχε αυτοκτονικές σκέψεις, με την Μαρκλ να απαντά “ναι. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. Φοβόμουν να το πω στον σύζυγό μου αλλά τελικά το είπα. Ήξερα ότι αν δεν το έλεγα, πως θα το έκανα. Ήταν μια ξεκάθαρη και πολύ πραγματική συνεχόμενη σκέψη. Θυμάμαι πώς με κράτησε στην αγκαλιά του ο Χάρι” συμπλήρωσε.

Η Μαρκλ είπε ότι πήγε σε ένα ανώτερο μέλος του βασιλικού θεσμού για βοήθεια σε κάποιο σημείο, αλλά έλαβε μόνο απόρριψη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ