Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα παραστεί στην κηδεία του Φίλιππου – Τι αποκάλυψαν φίλες της

Φωτιές έχει ανάψει το γεγονός ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παραστεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου που θα γίνει το Σάββατο στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι δεν ταξίδεψε στη Βρετανία καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και οι γιατροί της συνέστησαν να παραμείνει στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, φίλες της αποκάλυψαν ότι εκτός από την εγκυμοσύνη της ο λόγος που δεν θα παραστεί στην κηδεία είναι το γεγονός ότι δεν θέλει να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής. “Η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Φίλιππος είχαν ένα ισχυρό δέσιμο και τον αγαπούσε πολύ”.

“Η Μέγκαν είπε ότι η κυριότερη έγνοια της αυτή τη στιγμή είναι να σταθεί στο πλευρό του Χάρι. Είπε ότι άφησε τον Χάρι να αποφασίσει εάν θα παραστεί ή όχι στην κηδεία”, ανέφερε πηγή που βρίσκεται κοντά στη Μέγκαν Μαρκλ.

“Η Μέγκαν είπε ότι κάτι τέτοιες στιγμές η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη, να βάλει τις διαφορές της στην άκρη. Είπε ότι αυτό θα ήθελε και ο πρίγκιπας Φίλιππος και ότι είναι πρόθυμη να συγχωρήσει και να συνεχίσει”, σημείωσε η ίδια πηγή.

Άνθρωποι από τον στενό περιβάλλον της Μέγκαν Μαρκλ εξηγούν ότι η μητέρα της Ντόρια συμβούλεψε την έξι μηνών έγκυο κόρη της να μείνει πίσω ώστε να αποφύγει αγχογόνες καταστάσεις. “Η Ντόρια επέμεινε ότι η Μέγκαν πρέπει να μείνει πίσω και να στηρίζει τον Χάρι από μακριά. Όπως και ο Χάρι έτσι και η Ντότρια είναι υπερπροστατευτική και δεν θέλει η Μέγκαν να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της. Το άγχος είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Μέγκαν αυτή τη στιγμή”΄.

“Η Μέγκαν είπε ότι η το να παραστεί ή όχι στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου δεν πρόκειται να αλλάξει τη σχέση της με τη βασίλισσα. Είπε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ κατανοεί τον λόγο της απουσίας της και πως θέλει να είναι ασφαλής τόσο η ίδια όσο και το μωρό που κυοφορεί. Η Μέγκαν πιστεύει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιορθωθούν η σχέση του Χάρι με τον αδελφό του και τον πατέρα του”, είπε φίλη της Μέγκαν Μαρκλ.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ