Ουκρανία: Μεγάλη έκρηξη στο Ντονέτσκ κοντά σε κυβερνητικό κτίριο

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας, αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ και πρακτορεία ειδήσεων. Εκπρόσωπος του στρατού ανέφερε ότι ένα αυτοκίνητο ανατινάχθηκε σε ένα πάρκινγκ κοντά στο κτίριο.

Ένας ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείου Sputnik μετέδωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το κτίριο. Ξέσπασε πυρκαγιά, αλλά τα γειτονικά κτίρια δεν υπέστησαν ζημιές.

Από επίσημες πηγές δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, ωστόσο το πρακτορείο Interfax μετέδωσε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ένα αυτοκίνητο εξερράγη στο πάρκινγκ του κτιρίου.

Οι αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία αρχίζουν τη μαζική εκκένωση περιοχών

Οι υποστηριζόμενοι από τις ρωσικές αρχές αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία συγκέντρωσαν σήμερα τα παιδιά σε ένα ορφανοτροφείο της αποσχισθείσας περιοχής για να αρχίσουν να τα μεταφέρουν στη Ρωσία, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Interfax.

Η αυτοανακηρυχθείσα Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα τη μαζική εκκένωση της περιοχής και την προώθηση των κατοίκων της στη Ρωσία, μετά την αύξηση των βομβαρδισμών. Η αυτοανακηρυχθείσα Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ εξέδωσε αργότερα παρόμοια ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ