Mc Kevin: Ερωτικό σκάνδαλο πίσω από τη θανάσιμη πτώση του – Απατούσε τη σύζυγό του

Φως στις συνθήκες θανάτου του γνωστού Βραζιλιάνου καλλιτέχνη MC Kevin έριξε η έρευνα των Αρχών αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι πίσω από τη θανάσιμη πτώση του υπήρχαν “ροζ” λόγοι. Συγκεκριμένα, ο Dj που ήταν και καλός φίλος του αστέρα της Παρί Νεϊμάρ, φέρεται να προσπάθησε να το σκάσει από το παράθυρο του ξενοδοχείου όπου διέμενε για να μην τον πιάσει στα πράσα η σύζυγός του, με την οποία είχαν παντρευτεί δύο εβδομάδες νωρίτερα, να την απατά. Ο 23χρονος Κέβιν Νασιμέντο, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα MC Kevin, έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου σε παραλιακή περιοχή στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η πυροσβεστική υπηρεσία έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον καλλιτέχνη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου κατέληξε.

Τώρα, σύμφωνα με τη Folha de Sau Paulo, ο 23χρονος προσπάθησε να πηδήξει στην πισίνα του ξενοδοχείου από τον πέμπτο όροφο αλλά έκανε λάθος στην απόσταση αι κατέληξε να πέφτει στο πλάι της πισίνας. Όπως μετέδωσε η O Globo, η αστυνομική έρευνα στρέφεται στη θεωρία ότι ο Mc Kevin πήδηξε από το μπαλκόνι γιατί δεν ήθελε να μάθει η γυναίκα του, η δικηγόρος Ποινικού Δικαίου, Ντεολάν Μπεζέρα, ότι ότι είχε εξωσυζυγική σχέση.

Ο καλλιτέχνης ήταν στο δωμάτιο No.502 του ξενοδοχείου με το μοντέλο Μπιάνκα Ντομίνγκες αλλά και τον φίλο του Βίκτορ Ελίας Φοντενέλε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κέβιν και ο Βίκτορ συνάντησαν την Μπιάνκα και πήγαν μαζί στη σουίτα καθώς οι τρεις τους διατηρούσαν σεξουαλική σχέση. Η αστυνομία πήρε τα κινητά του μοντέλου και του φίλου του καλλιτέχνη για περαιτέρω έρευνα, με την οποία φέρεται να είχε σεξουαλική σχέση. Προκειμένου να μην τον πιάσει η σύζυγός του, ο Mc Kevin εικάζεται ότι πήδηξε με στόχο την πισίνα αλλά αστόχησε με την τραγική κατάληξη. Η άλλη θεωρία είναι ότι προσπαθούσε να πηδήξει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι από τον φόβο μην έρθει η γυναίκα του στο δωμάτιο.

Ο Νεϊμάρ εξέφρασε τη θλίψη του σε ανάρτηση στα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ