Μάθιου Πέρι: Με αυτό το τραγούδι τον αποχαιρέτησαν τα «Φιλαράκια» του

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η οικογένεια και οι φίλοι του Μάθιου Πέρι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό.

H τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής (3/11), στο κοιμητήριο Forest Lawn.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τα «Φιλαράκια» του Mάθιου Πέρι, η Jennifer Aniston, η Lisa Kudrow, η Courteney Cox, ο David Schwimmer και ο Matt LeBlanc όπως και όσοι βρίσκονταν στην τελετή, τον αποχαιρέτησαν με μία διασκευή ενός συγκινητικού τραγουδιού του Πίτερ Γκάμπριελ.

Το τραγούδι «Don’t Give Up», το οποίο αποτελεί έμπνευση για όσους παλεύουν με τον εθισμό, ακούστηκε στο τέλος της τελετής και κανείς δεν έμεινες ασυγκίνητος. «Δεν έχει μείνει καμία μάχη ή έτσι φαίνεται, είμαι ένας άνθρωπος που τα όνειρά του έχουν όλα εγκαταλειφθεί, έχω αλλάξει το πρόσωπό μου, έχω αλλάξει το όνομά μου, αλλά κανείς δεν σε θέλει όταν χάνεις» λένε -μεταξύ άλλων- οι στίχοι του τραγουδιού.

«Μην το βάζεις κάτω, γιατί έχεις φίλους, μην το βάζεις κάτω, δεν είσαι ο μόνος, μην το βάζεις κάτω, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι, μην το βάζεις κάτω, έχεις ακόμα εμάς» λέει σε άλλο σημείο το τραγούδι.

Στην τελετή παραβρέθηκαν η 84χρονη μητέρα του Suzanne Morrison και ο πατριός του, Keith, όπως και ο πατέρας του John Perry, 82 ετών. Ο Keith Morrison μάλιστα ήταν ένας από εκείνους που σήκωσαν το φέρετρο του Μάθιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ