Mασκ: H Tesla πρέπει να μειώσει το προσωπικό της κατά 10% – “Έχω σούπερ κακό προαίσθημα…”

Η Tesla πρέπει να μειώσει το προσωπικό της κατά 10% και να σταματήσει όλες τις προσλήψεις, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Ίλον Μάσκ.

Όπως  είπε, σύμφωνα με το Reuters, ο επικεφαλής της Tesla Ίλον Μασκ, η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων πρέπει «να κάνει μείωση του προσωπικού της γύρω στο 10%», σύμφωνα με email που εστάλη την Πέμπτη σε στελέχη .

Το email είχε τίτλο «παύση όλων των προσλήψεων παγκοσμίως» και ο  Μασκ ανέφερε: «Έχω σούπερ κακό προαίσθημα για την οικονομία». Ωστόσο η Tesla δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για να το σχολιάσει.

 Το μήνυμα του Μασκ στο προσωπικό για την τηλεργασία

Tesla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι  σύμφωνα με το www.businessinsider.com ο Μασκ είχε στείλει πρόσφατα ένα άλλο email προς το προσωπικό της εταιρείας  το οποίο έλεγε ότι  όποιος εργάζεται με τηλεργασία θα ειπωθεί ότι έχει παραιτηθεί. Επίσης είπε ότι οι εργαζόμενοι  θα πρέπει να προσέρχονται στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα.

“Όσο πιο υψηλή είναι η θέση κάποιου, τόσο πιο ορατή  θα πρέπει να είναι η παρουσία του . Γι’ αυτό ζούσα επί χρόνια στο εργοστάσιο, για να με βλέπουν στη γραμμή παραγωγής να δουλεύω μαζί τους. Αν δεν το είχα κάνει αυτό, η Tesla θα είχε χρεοκοπήσει προ πολλού”, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: enikonomia.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ