Μάλια: Αυτή είναι η 33χρονη Βρετανίδα που αρνείται ότι βιάστηκε από τον πατέρα της

Η Τάμι Φορσάιθ, μητέρα τριών παιδιών,  είναι η Βρετανίδα  που κατήγγειλε ότι  βιάστηκε στα Μάλια, της Κρήτης και οι ελληνικές αρχές άσκησαν δίωξη  για την υπόθεση Στον πατέρα της. Η Φόρσαϊθ από την πρώτη στιγμή δηλώνει ότι δεν την βίασε ο πατέρας της και ότι ο πραγματικός βιαστής κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ ο πατέρας της είναι κλεισμένος σε ελληνική φυλακή.

Η Tammy Forsythe

Η ηλικίας 34 ετών Βρετανίδα αποφάσισε να ξαναζήσει τον εφιάλτη του βιασμού και να αποκαλύψει το όνομά της ώστε η ελληνική αστυνομία να πιάσει τον πραγματικό βιαστή. Μάλιστα φοβάται ότι μπορεί να είναι έγκυος από τον δράστη, όπως δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα.

“Δεν είναι εύκολο για μένα να βγαίνω δημόσια ως θύμα βιασμού, αλλά ο κόσμος πρέπει να μάθει πώς υποφέρω εγώ και ο πατέρας μου. Είναι 100% αθώος, δεν με βίασε. Η ελληνική αστυνομία μας φέρθηκε αποκρουστικά.

Σε ό,τι αφορά την ελληνική αστυνομία είναι απλώς η περίπτωση μιας μεθυσμένης Βρετανίδας σε διακοπές, η οποία βιάστηκε. Αν ήμασταν Έλληνες πολίτες, δεν θα είχαμε τέτοια μεταχείριση.

Η αστυνομία αποφάσισε από την αρχή ότι ο πατέρας μου ήταν ένοχος και δεν έκανε τίποτα για να βρει τον πραγματικό βιαστή. Ήρθε η ώρα να μιλήσω για να δικαιωθούμε”, δηλώνει η Βρετανίδα.

Η φωτογραφία που "καίει" τον πατέρα Fosythe

Ο ηλικίας 62 ετών πατέρας της, συνελήφθη στις 11 Ιουνίου, δύο ημέρες αφότου η κόρη του κατήγγειλε ότι βιάστηκε ενώ βρισκόταν σε μια βραδινή έξοδο μαζί του, στην τουριστική πόλη των Μαλίων, η οποία είναι γεμάτη από θορυβώδη μπαρ και νυχτερινά κέντρα δημοφιλή στους Βρετανούς. Από τότε κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως  και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Η Τάμι Φορσάιθ, η οποία ζει με τον πατέρα της στο Χαλ, αποκάλυψε ότι βρίσκεται ακόμα στην Κρήτη,  και ότι μιλάει καθημερινά στον πατέρα της.

Κλαίγοντας είπε: “Μπορώ να του μιλήσω μόνο για λίγα λεπτά. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν καταλαβαίνει γιατί συνέβη αυτό γιατί δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Ο πατέρας μου πάσχει από διαβήτη και μια σειρά από άλλα σοβαρά ιατρικά προβλήματα. Δεν τρέφεται σωστά και κοντεύει να πάθει κατάρρευση.

Ανησυχώ πραγματικά ότι όλο αυτό το πράγμα μπορεί να τον σκοτώσει “, είπε.

Η Τάμι Φορσάιθ, είναι μητέρα τριών γιων, 12, 10 και πέντε ετών, και μιας κόρης, 15 ετών, και έχει χωρίσει από τον πατέρα τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ