Μακελειό στην Κίνα: 25χρονος σκότωσε με μαχαίρι έξι ανθρώπους – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σε ένα ξέσπασμα οργής, όπως το χαρακτήρισε η αστυνομία, ένας 25χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε ανθρώπους σε εμπορικό πεζόδρομο της πόλης Ανκίνγκ στην ανατολική Κίνα, σκοτώνοντας έξι περαστικούς και τραυματίζοντας 14, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.

Ο ύποπτος για την επίθεση συνελήφθη. Πρόκειται για έναν άνεργο 25χρονο άνδρα που “ξέσπασε έτσι την οργή του για κάποια οικογενειακά του προβλήματα και εξέφρασε την απαισιοδοξία του”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του στο Weibo το Κομμουνιστικό Κόμμα στην Ανκίνγκ.

Από τους 14 τραυματίες ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων είναι σταθερή, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση.

Να σημειωθεί πως δεν είναι κάτι ασύνηθες οι επιθέσεις με μαχαίρια στην Κίνα, όπου δεν επιτρέπεται η οπλοφορία για τους απλούς πολίτες. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον Απρίλιο, ένας άντρας σκότωσε με μαχαίρι δύο παιδιά και τραυμάτισε άλλα 16 σε έναν παιδικό σταθμό στη νότια Κίνα. Το 2018, ένας άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα παιδιά στη βόρεια Κίνα καταδικάστηκε σε θάνατο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ