Lucinda Riley: Νέα τραγωδία για την οικογένεια της πασίγνωστης συγγραφέως, έναν χρόνο μετά τον θάνατό της

Mία νέα τραγωδία χτύπησε την οικογένεια της Lucinda Riley, της πασίγνωστης συγγραφέως, περίπου έναν χρόνο μετά τον θάνατό της.

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την κόρη της και τα τρία σκυλιά της, ενώ περπατούσε σε δρόμο του Λονδίνου. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο Τσέλσι του Λονδίνου, καθώς η Olivia Riley έπεσε νεκρή όταν παρασύρθηκε θανάσιμα από ένα Audi TT ενώ ο νεαρός οδηγός συνελήφθη με την υποψία της πρόκλησης θανάτου λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Η 41χρονη Olivia, που ήταν θετή κόρη της Lucinda Riley, είχε σηκωθεί νωρίς το πρωί για να βγάλει τα σκυλιά της, αφού είχε επισκεφθεί ένα οικογενειακό ακίνητο που θεωρείται ότι ανήκε στην αείμνηστη θετή μητέρα της. Ο Darcy, το γκόλντεν ριτρίβερ, και δύο λαμπραντόρ ριτρίβερ, εκ των οποίων το ένα ονομαζόταν Λίλι, επίσης σκοτώθηκαν στο δυστύχημα.

Η Olivia βοηθούσε στη διαχείριση της λογοτεχνικής κληρονομιάς της Lucinda Riley, μετά τον θάνατό της τον Ιούνιο του 2021 από καρκίνο σε ηλικία 56 ετών. Ο πατέρας της Olivia και χήρος της πασίγνωστης συγγραφέως, Stephen Riley έχει να διαχειριστεί δεύτερη τραγωδία μέσα σε 11 μήνες, με τον αδελφό του Mark να παραδέχεται ότι ο θάνατος της Olivia αφήνει την οικογένεια με άλλο ένα κενό που δεν μπορεί να καλυφθεί.

Οι περίοικοι περιέγραψαν ότι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο προτού φθάσουν αστυνομία και πλήρωμα ασθενοφόρου, στις 6.21 το ξημέρωμα του Σαββάτου έπειτα από αναφορές για σύγκρουση στο οποίο εμπλέκονταν ένα Audi, πεζός και ζώα.

Η Riley ήταν νεκρή στο σημείο, ενώ τα τρία σκυλάκια της πέθαναν καθώς έφεραν σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο οδηγός έφερε ελαφρά τραύματα. Ο δρόμος όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, περιστοιχίζεται από πολυτελείς επαύλεις, είναι κατά μήκος του Τάμεση και έχει διάσημους κατοίκους, όπως ο Μικ Τζάγκερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ