Lockdown: Viral η ιστορία Κινέζας που εγκλωβίστηκε στο σπίτι άνδρα με τον οποίο είχε βγει ραντεβού “στα τυφλά”

Viral έχει γίνει η ιστορία μίας Κινέζας, η οποία “εγκλωβίστηκε” στο σπίτι ενός άνδρα με τον οποίο είχε βγει ραντεβού στα “τυφλά”, καθώς επιβλήθηκε αιφνιδιαστικά lockdown στην πόλη Ζενγκζού, την περασμένη εβδομάδα.

Η Γουάνγκ δειπνούσε στο σπίτι ενός άνδρα, τον οποίο της πρότεινε η οικογένειά της ως σύντροφο. Ο ίδιος την κάλεσε στο σπίτι του για φαγητό, ωστόσο, ανακοινώθηκε ξαφνικά η επιβολή lockdown, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να αναγκαστεί να μείνει στο σπίτι του. Έκτοτε, άρχισε να δημοσιεύει βίντεο στα οποία κατέγραφε την καθημερινότητά της. Σε κάποια από τα βίντεο που έγιναν viral διακρίνεται ο υποψήφιος σύντροφός της να μαγειρεύει, να κάνει οικιακές εργασίες και να εργάζεται στον υπολογιστή του.

“Λίγο μετά που έφθασα στην Ζενγκζού, σημειώθηκε έξαρση νέων κρουσμάτων κορονοϊού και η κοινότητά του μπήκε σε lockdown με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φύγω από το σπίτι του”, είπε η γυναίκα στην εφημερίδα The Paper που εδρεύει στην Σανγκάη. Όπως είπε, είχε μεταβεί σε αυτή την πόλη με σκοπό να παραμείνει μια εβδομάδα και να γνωρίσει υποψήφιους συντρόφους.

“Μεγαλώνω και η οικογένειά μου μού πρότεινε δέκα υποψήφιους συντρόφους… Ο πέμπτος ήθελε να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του στη μαγειρική και με κάλεσε στο σπίτι του για δείπνο”, εξήγησε η νεαρή Κινέζα. Αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής δεν έχει… ανθίσει ο έρωτας στη διάρκεια αυτού του “παρατεταμένου ραντεβού”, καθώς η ίδια αναζητεί έναν πιο ομιλητικό σύντροφο.

“Πέραν από το γεγονός ότι είναι… σχεδόν μουγγός όλα τα άλλα πάνω του είναι αρκετά καλά”, είπε η γυναίκα στην The Paper και πρόσθεσε: “Παρότι το φαγητό που φτιάχνει είναι μέτριο, εξακολουθεί να θέλει να μαγειρεύει, κάτι που βρίσκω θαυμάσιο”.

Από την περασμένη εβδομάδα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 100 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ζενγκζού, με την Κίνα να αγωνίζεται για να αναχαιτίσει την έξαρση τόσο της παραλλαγής “Δέλτα” όσο και της “Όμικρον”.

Η Σιάν, με 14 εκατομμύρια κατοίκους, είναι από τις λίγες πόλεις που έχουν μπει σε lockdown. Άλλες πόλεις έχουν επιβάλει τοπικά lockdown και κάποιες πραγματοποιούν μαζικά διαγνωστικά τεστ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ