Λοχ Νες: «Άνθρακας ο θησαυρός» στο μεγαλύτερο κυνήγι για το τέρας τα τελευταία 50 χρόνια – Οι θόρυβοι ήταν… από πάπιες

«Άνθρακας ο θησαυρός». Το μεγαλύτερο κυνήγι για το τέρας του Λοχ Νες εδώ και 50 χρόνια, όπως όλα δείχνουν, είχε άδοξο τέλος. Το Σαββατοκύριακο, εκατοντάδες λάτρεις της περιπέτειας είχαν κατασκηνώσει στην διάσημη λίμνη της Σκωτίας, λίγο έξω από το Inverness, και χρησιμοποίησαν μία σειρά από εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας σε μια προσπάθεια να βρουν το θηρίο.

Τέρας του Λοχ Νες: Το τρομακτικό μυστικό, οι μαρτυρίες και η αλήθεια για τη θρυλική φωτογραφία

Όντως, κατάφεραν να πάρουν τέσσερις ήχους με ένα υποβρύχιο μικρόφωνο, αλλά αργότερα παραδέχτηκαν ότι δεν είχε γίνει η ηχογράφηση και ότι ο ήχος μπορεί στην πραγματικότητα να ήταν πάπιες, όπως αναφέρει η Sun. Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι κατέγραψαν πλάνα του τέρατος.

Η Christie McLeod ταξίδεψε από το Τορόντο του Καναδά για να λάβει μέρος στην επιχείρηση εντοπισμού της «Nessie». Ήταν ανάμεσα στα 200 άτομα που συμμετείχαν στο κυνήγι στην σκωτσέζικη λίμνη.

«Αυτό είναι το πρώτο μου επίσημο κυνήγι. Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων στον κόσμο, αυτοί που πιστεύουν στην Nessie και αυτοί που δεν πιστεύουν. Οι δεύτεροι δεν με ενδιαφέρουν», είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Έχω μια πνευματική σύνδεση με το τέρας του Λοχ Νες και νομίζω ότι υπάρχει μια πύλη σε μια άλλη διάσταση στη λίμνη».

Ο Paul Nixon, Γενικός Διευθυντής του Κέντρου του Λοχ Νες, δήλωσε: «Ο ενθουσιασμός αυτό το Σαββατοκύριακο απέδειξε ότι το συνεχιζόμενο κυνήγι για το τέρας του Λοχ Νες είναι ακόμα πολύ ζωντανό και συνεχίζει να προσελκύει παγκόσμιο κοινό, από την Αμερική, τον Καναδά, την Γαλλία, την Ιταλία, την Ιαπωνία κλπ. Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα, να δούμε και να μάθουμε τι είναι το τέρας του Λοχ Νες».

Από την πλευρά του, ο Alan McKenna, από το Loch Ness Exploration, είπε: «Γνωρίζουμε ότι το τέρας είναι άπιαστο, επομένως δεν είναι περίεργο που δεν το έχουμε δει, αλλά όλοι διασκεδάσαμε πολύ και αποδείξαμε ότι το μυστήριο συνεχίζεται».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ