Λέξι Ριντ: Ανησυχία για τη γνωστή influencer

Ανησυχία τη γνωστή influencer στο instagram Λέξι Ριντ, η οποία ενέπνευσε τους 1,2 εκατ. ακολούθους της με τη διετή προσπάθειά της να χάσει βάρος. Η Λέξι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και εβδομάδες ενώ πάσχει από μία μυστηριώδη αρρώστια, όπως αποκάλυψε η οικογένειά της.

Η 30χρονη Λέξη από την Ιντιάνα άρχισε να καταγράφει τη διετή προσπάθειά της να χάσει κιλά με φυσικό τρόπο και με τακτική σωματική άσκηση κερδίζοντας τους ακολούθους της.

Την Πέμπτη ο σύζυγός της Ντάνι ενημέρωσε για την κατάστασή της: “Πριν από μερικές εβδομάδες η Λέξι αρρώστησε και δεν μπορούσε να φάει οτιδήποτε. Άρχισε να συμπεριφέρεται διαφορετικά και την πήγα στο νοσοκομείο όπου της έκαναν εισαγωγή στην Εντατική και την έβαλαν σε τεχνητό κώμα, σε αναπνευστήρα και μου είπαν ότι παθαίνει οργανική ανεπάρκεια. Μου είπαν ότι αν περίμενα μία μέρα για να την πάω στο νοσοκομείο, θα είχε πεθάνει” πρόσθεσε σοκαρισμένος.

Ήταν την Πρωτοχρονιά του 2016 που η Λέξι εμπνεύστηκε το διατροφικό ημερολόγιο. “Όταν γνώρισα τον Ντάνι ζύγιζα περισσότερα από 130 κιλά. Ποτέ δεν με γνώρισε πιο λεπτή και ποτέ δεν μου ζήτησε να αλλάξω. Ωστόσο, ήθελα να ζήσω πολλά χρόνια μαζί του, να είμαι υγιής και να μπορώ να κάνω παιδιά στο μέλλον” είχε πει τότε η Λέξι. Έπειτα από μία δραματική απώλεια βάρους, αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση περιττού δέρματος, το 2018. “Πονάω πολύ, ποτέ δεν είχα ξανακάνει χειρουργείο και έκλαιγα καθημερινά πολλές φορές. Είμαι αποφασισμένη να θεραπευτώ και να αναρρώσω” είχε πει εκείνη την εποχή.


Η Λέξι δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση από τις 2 Ιανουαρίου, όταν ανέβασε μία πρόκληση για απώλεια βάρους ώστε να παρακινήσει τον εαυτό τους και άλλους. Παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η πανδημία του κορονοϊού την απορρύθμισε και έχασε τον στόχο της. “Παρά το γεγονός ότι πήρα λίγο βάρος είμαι χαρούμενη που είμαι ζωντανή αφού φοβόμουν ότι δεν θα προλάβω να γίνω τριάντα και δεν θα ξαναγίνω όπως ήμουν” έγραψε πέρυσι.

Η Λέξι νοσηλεύεται ακόμη. “Δεν μπορεί να περπατήσει και προσπαθεί να αναρρώσει” έγρψε ο Ντάνι στην ανάρτησή του. “Το να ανακτήσει την υγεία της είναι η βασική μας προτεραιότητα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ