Λεονάρδος Μπελέρης: «Στοχεύουν στις περιουσίες στην Χειμάρρα» – Ξεσπά ο αδελφός του Φρέντι για τους αχυράνθρωπους του Ράμα

Ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδος μίλησε για την οργή των ομογενών για τους αχυράνθρωπους του Ράμα στον Δήμο της Χειμάρρας.

Όπως είπε ο Λεονάρδο Μπελέρης στο OPEN, «το δεξί χέρι του Γκόρο έγινε νέα προσωρινή δήμαρχος Χειμάρρας».

«Εδώ και 11 μήνες βλέπουμε τον Δήμο Χειμάρρας να τον έχουν εκείνοι που έχουν χάσει τις εκλογές παρανόμως» τόνισε ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη και συμπλήρωσε:

«Στον Φρέντι παρανόμως έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα της ορκωμοσίας και με διάφορα τερτίπια και μεθοδεύσεις συνεχίζουν να έχουν τον έλεγχο του Δήμου. Δυστυχώς μιλάμε για ένα αυταρχικό καθεστώς. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας όμως, βλέπουμε ότι κάθε ημέρα που περνάει γίνεται μια παραβίαση ξεκάθαρη από το αλβανικό καθεστώς».

«Αντέχουμε και είμαστε αναγκασμένοι να αντέχουμε. Έχουμε αντέξει και σε πιο βάρβαρα καθεστώτα. Αν δείτε τη δύναμη του λαού της Χειμάρρας, ο αδελφός μου είναι αναγκασμένος να αντέξει πρώτα εκείνος μέχρι να έρθει η τελική δικαίωση για τον λαό της Χειμάρρας. Και όσοι είμαστε δίπλα του συνεχίζουμε τον αγώνα. Το θέμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις περιουσίες. Οι Αλβανοί στοχεύουν στις περιουσίες. Εάν χαθούν, θα χαθούν τα πάντα και ο κόσμος θα φύγει» τόνισε ο κ. Λεονάρδο Μπελέρης.

Ο ίδιος είπε ότι είναι σίγουρο πως θα προσφύγουν και στην Ευρώπη αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα χρειαστούν κάποιες διαδικασίες.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ