Λευκορωσία: Η ΦΩΤΟ του Ιάσονα Ζήση με τον Έλληνα πρόξενο στο Μινσκ

Φωτογραφία του Ιάσονα Ζήση από το ελληνικό προξενείο στο Μινσκ παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης το Mega με αφορμή τις δηλώσεις του για την πτήση θρίλερ στη Λευκορωσία. Στη εικόνα ο Έλληνας επιβάτης είναι μαζί με τη συζύγό του που κατάγεται από τη Λευκορωσία, αλλά και τον Έλληνα πρόξενο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ χωρίς να αλλάξει ούτε… τελεία από όσα δήλωσε και στην κρατική τηλεόραση της Λευκορωσίας, ο κ. Ζήσης ανέφερε: «Έρχομαι συχνά γιατί από εδώ κατάγεται η γυναίκα μου. Ο τελικός μου προορισμός ήταν το Μινσκ, με ανταπόκριση στο Βίλνιους. Ζω και εργάζομαι στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια. Νωρίτερα έκανα το διδακτορικό μου στην Ολλανδία». Όσον αφορά στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μέσα στο αεροπλάνο, ο κ. Ζήσης περιγράφει: «Ο πιλότος μας ενημέρωσε 15 λεπτά πριν από την άφιξή μας ότι θα προσγειωθούμε στο Μινσκ για λόγους ασφαλείας».

Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να παραμείνει στο Μινσκ: «Επειδή φαινόταν ότι θα χάσω την ανταπόκριση από το Βιλνιους-Μινσκ, ρώτησα αν μπορώ να αποβιβαστώ και να παραμείνω εδώ. Οι αρχές δεν είχαν αντίρρηση και έμεινα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ