La Casa de Papel: Πεθαίνει ο “Rio” στον 5ο κύκλο; – Η selfie που “άναψε” φωτιές – ΦΩΤΟ

To Netflix φαίνεται να έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο του La Casa De Papel. Μετά από αρκετό καιρό “ηρεμίας”, κυκλοφόρησε υλικό από τα γυρίσματα της πετυχημένης πρωτότυπης σειράς του Netflix.

Όμως μία από τις φωτογραφίες πυροδότησε δεκάδες σενάρια για της εξέλιξη της σειράς και την “τύχη” ενός εκ των πρωταγωνιστών της. Συγκεκριμένα, ο Μιγκέλ Εράν, ο οποίος υποδύεται τον “Rio”, ανέβασε ένα story στον λογαριασμό τους στο Instagram, αναστατώνοντας τους πάνω από 13.6 εκ. follower του.

Στο story, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μία selfie, στην οποία κάθεται σε μία καρέκλα φορώντας τη μισή από την εμβληματική κόκκινη φόρμα που φοράνε όλα τα μέλη της ομάδας του “Professor”. Το μακιγιάζ του Εράν δείχνει πως ο “Rio” έλαβε μέρος σε κάποια μάχη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αν η ανάρτηση ήταν μόνο η φωτογραφία τότε δεν θα είχε δημιουργηθεί τόσος ντόρος. Ο Εράν συνόδευσε τη selfie τους με το τραγούδι “The End”(το Τέλος) των “Doors”.

Δείτε την ανάρτηση του “Rio”:

Οι φαν της σειράς “αναστατώθηκαν” από την ανάρτηση αυτή, καθώς πιστεύουν πως ο “Rio” θα πεθάνει σε κάποιο επεισόδιο από τον 5ο κύκλο. Ο δημιουργός του La Casa de Papel, Άλεξ Πίνα, έχει αποδείξει πως δε φοβάται να “σκοτώσει” κάποιον από τους αγαπημένους χαρακτήρες, όπως για παράδειγμα ο Berlin. Βέβαια, ορισμένοι επιστρέφουν στη σειρά μέσα από flashbacks.

Βεβαίως υπήρξαν και οι πιο ψύχραιμοι που ερμήνευσαν την ανάρτηση του Εράν ως το επίσημο τέλος των γυρισμάτων του 5ου κύκλου. Το Netfix δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι ακόμα. Ο 5ος τελευταίος κύκλος του “La Casa de Papel” θα είναι ο μεγαλύτερος καθώς θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ