Κύπρος: Αντιδράσεις μετά την γκάφα του υφυπουργείου Πολιτισμού στα social media – Η απάντηση Χατζηγιάννη

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου για την παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, στα γενέθλια του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος έκλεισε τα 50 του και το γιόρτασε με συγγενείς και φίλους σε ταβέρνα. Στη γιορτή παραβρέθηκε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς είναι φίλος του Προέδρου του ΔΗΚΟ.

H παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού στη γιορτή δεν ενόχλησε κανέναν. Όμως η επιλογή του υφυπουργείου Πολιτισμού να ενημερώσει το κοινό με αναρτήσεις στις επίσημες σελίδες που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε αντιδράσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου

«O υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης παρευρέθηκε χθες βράδυ στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο υφυπουργός επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στον πρόεδρο τραγουδώντας του τα χρονια πολλά στο πιάνο αλλά και αλλά αγαπημένα τραγούδια.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους.

Νικόλας και Γιωτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. @mhatzigiannis @papadopoulosnicholas @yiotapap4 #happybirthday #nikolaspapadopoulos #υφυπουργοςπολιτισμου»

Κύπρος Υφυπουργείο Πολιτισμού

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε ανάρτησή του ανέφερε πως τραγούδησε το «Χρόνια Πολλά» στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, φαίνεται ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου να τραγουδάει και το «Άγγιγμα Ψυχής», το οποίο αφιέρωσε στον κ. Παπαδόπουλο.

Αντιδράσεις στα social media

Υφυπουργείo Πολιτισμού: Εκ παραδρομής η ανάρτηση με γενέθλιες ευχές στον Νικόλα

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, το υφυπουργείo Πολιτισμού της Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως η ανάρτηση έγινε «Εκ παραδρομής»

«Ήταν εκ παραδρομής η ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του υφυπουργείου Πολιτισμού, σχετικά με τη χθεσινή γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, “όπου στην παρουσία όλου του Υπουργικού Συμβουλίου και άλλων πολλών προσκεκλημένων, ο υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης, τραγούδησε τα “Χρόνια Πολλά” στον κ. Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλες αντιδράσεις σε ΜΚΔ», αναφέρει το υφυπουργείο σε ανακοίνωση.

Αναφέρεται ακόμη ότι ο κ. Χατζηγιάννης «συνηθίζει λόγω της πολύχρονης καλλιτεχνικής του δραστηριότητας να ανεβάζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα ΜΚΔ στιγμιότυπα από πολλές σχετικές δραστηριότητες του».

«Σήμερα, μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί, όπως και έγινε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Επιμένει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Εκ παραδρομής αναρτήθηκε στα social media του υφυπουργείου Πολιτισμού η αναφορά στη παρουσία μου στη γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ, δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΚΣ ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, ο κ. Χατζηγιάννης εξήγησε ότι προχθές παρευρέθηκε στα γενέθλια του Νικόλα Παπαδόπουλου, όπου κάποια στιγμή του ζητήθηκε ευγενικά να τραγουδήσει τα «χρόνια πολλά» στο πιάνο. «Βεβαίως και το έκανα. Αυτό εκ παραδρομής ωστόσο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υφυπουργείου», είπε.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μόλις υπέπεσε στην αντίληψή του έδωσε άμεσες οδηγίες να κατέβει από την επίσημη ιστοσελίδα του υφυπουργείου του. Όπως συμπλήρωσε, «βεβαίως καμία σχέση δεν έχει μια κοινωνική προσωπική εκδήλωση με τα του υφυπουργείου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ