Κόστα Ρίκα: Ο δισεκατομμυριούχος Rainer Schaller και η οικογένειά του στο αεροπλάνο που χάθηκε από τα ραντάρ

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία στην Κόστα Ρίκα αναζητώντας το ιδιωτικό αεροπλάνο που εξαφανίστηκε νωρίτερα σήμερα από τα ραντάρ, και στο οποίο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι επέβαινε ο Γερμανός εκατομμυριούχος Rainer Schaller και η οικογένειά του.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος Piaggio 180

Όταν το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ πετούσε στα ανοιχτά της Κόστα Ρίκα.  Ο ιδρυτής της McFit, Rainer Schaller, 53 ετών, φέρεται να εκτελούσε δρομολόγιο από το Μεξικό στο Limón με την κοπέλα του, Christiane Schikorsky, και με τα παιδιά τους Aaron και Finja το βράδυ της Παρασκευής, τοπική ώρα, όταν το αεροπλάνο τους εξαφανίστηκε. Ένας άνδρας με το όνομα Marcus Kurreck – που πιστεύεται ότι ήταν personal trainer – θεωρείται ότι ήταν επίσης στο αεροσκάφος.

Ο Σάλλερ με την σύντροφό του

Ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Τόρες, δήλωσε ότι το αεροσκάφος Piaggio 180 που μετέφερε τους πέντε Γερμανούς υπηκόους εξαφανίστηκε, ενώ πετούσε προς το αεροδρόμιο Χουάν Σανταμαρία στα ανατολικά της χώρας. Το αεροσκάφος φέρεται να έχασε την επαφή με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου γύρω στις 6 το απόγευμα, ενώ βρισκόταν περίπου 20 μίλια από την ακτή, κοντά στην περιοχή Parismina.

Μια εκπρόσωπος της McFit επιβεβαίωσε αργότερα ότι ο Schaller, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, και η οικογένειά του ήταν στο αεροπλάνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ