Κορονοϊός – Τραμπ: Τι είπε ο γιατρός του για την κατάσταση της υγείας του και τη θεραπεία που λαμβάνει

Ο γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ολοκλήρωσε τη λήψη της πρώτης δόσης της θεραπείας με ρεμδεσιβίρη και αναπαύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο. Η πολλά υποσχόμενη θεραπεία για τον κορονοϊό, είναι στις κλινικές δοκιμές ακόμη, αλλά μέχρι στιγμής τα στοιχεία δείχνουν ότι βοηθά τους ασθενείς με κορονοϊό.

“Αυτό το βράδυ είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο πρόεδρος είναι πολύ καλά” δήλωσε ο Sean P. Conley.

“Δεν χρειάζεται επιπλέον παροχή οξυγόνου” πρόσθεσ ο γιατρός.

“Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με τον Πρόεδρο Τραμπ. Είναι πολύ δυνατός και με καλή διάθεση στο δωμάτιο του νοσοκομείου” σχολίασε ο Kevin McCarthy.

«Πάω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!!», ανέφερε ο Πρόεδρος στην ανάρτησή του. Σημειώνεται ότι ο γιατρός του Λευκού Οίκου είπε ότι ο Πρόεδρος λαμβάνει μια πειραματική θεραπεία για την Covid-19, με πολυκλωνικά αντισώματα και έχει «υψηλό ηθικό» μολονότι αισθάνεται κόπωση. Πρόσθεσε ότι του χορήγησε μια δόση από το πειραματικό κοκτέιλ αντισωμάτων που αναπτύσσει η φαρμακευτική εταιρεία Regeneron και το οποίο έχει δώσει ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν σε μικρό αριθμό ασθενών. Οι ειδικοί εξετάζουν τον Πρόεδρο και θα κάνουν συστάσεις για «τα επόμενα στάδια», σημείωσε ο Δρ Κόνλεϊ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Μελάνια Τραμπ έχει «ελαφρύ βήχα και πονοκέφαλο».

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ