Κορονοϊός: Σοκάρει η ΦΩΤΟ νεκρού άνδρα σε δρόμο της πόλης Ουχάν

Σοκ προκαλεί μια φωτογραφία που δημοσιεύει η “New Street Times” από την πόλη Ουχάν της Κίνας, όπου πρωτοεκδηλώθηκε η επιδημία του κορονοϊού.

Ένας άνδρας που φοράει μάσκα κείτεται νεκρός στη μέση του δρόμου, κρατώντας μια πλαστική τσάντα για ψώνια στα χέρια του.

Ο νεκρός βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά από το νοσοκομείο, στο οποίο μεταφέρονται για νοσηλεία όσοι νοσούν από τον κορονοϊό.

Αστυνομικοί με ειδικές στολές σπεύδουν γύρω του, σύμφωνα με το δημοσίευμα και καλύπτουν το άψυχο κορμί του με μια μπλε κουβέρτα, όπως αναφέρεται. Μάλιστα, ζητούν από ένα κοντινό σούπερ μάρκετ κούτες και φτιάχνουν ένα αυτοσχέδιο τείχος για να καλύψουν τη σκηνή.

Αφού μεταφέρουν τη σορό του άνδρα σε ένα ημιφορτηγό, αρχίζουν να ψεκάζουν ο ένας τον άλλον με απολυμαντικό αλλά και το σημείο στο οποίο έπεσε νεκρός ο άτυχος άνδρας. Σημειώνεται ότι οι νεκροί έχουν φτάσει τους 213.

Μια γυναίκα, σύμφωνα με την “New Street Times” που βρίσκεται κοντά αναφέρει ότι μάλλον πέθανε από τον κορονοϊό. “Έιναι τρομερό. Έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι αυτές τις ημέρες” είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή πληροφοριών και φωτό: nst.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ