Κλέφτες για γέλια και για κλάματα: Άρπαξαν από κατάστημα 220 αθλητικά παπούτσια μόνο για το… δεξί πόδι

Μια τριάδα κλεφτών στο Περού, κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο στις διεθνείς ειδήσεις, καθώς κατάφερε να κάνει μια από τις πιο… χαζές ληστείες στην ιστορία. Άρπαξαν 220 αθλητικά παπούτσια από διάφορες μάρκες, μόνο που όλα ήταν για το δεξί πόδι.

Η κλοπή συνέβη στις 30 Απριλίου, σε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών στο Huancayo, στο κεντρικό Περού. Γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες κατάφεραν να κόψουν τα λουκέτα στο πίσω μέρος του καταστήματος και να κλέψουν τρία μεγάλα κιβώτια γεμάτα με αθλητικά παπούτσια από διάφορες μάρκες. Αυτό που δεν συνειδητοποίησαν οι κλέφτες ήταν ότι όλα τα κουτιά παπουτσιών που έκλεψαν περιείχαν αθλητικά παπούτσια μόνο για το δεξί πόδι. Οι αρχές υποψιάζονται ότι οι κλέφτες έκρυψαν τη λεία τους, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσουν τα αθλητικά παπούτσια στη μαύρη αγορά χωρίς τα ζευγάρια τους.

“Πραγματοποιήσαμε τον έλεγχο στον τόπο του εγκλήματος, το ιδιαίτερο σε αυτή την κλοπή είναι ότι έχουν κλαπεί αθλητικά παπούτσια μόνο για το δεξί πόδι”, δήλωσε στην América Noticias ο Eduan Díaz, επικεφαλής της αστυνομικής περιφέρειας του Junín, προσθέτοντας ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν οι κλέφτες, καθώς έχουν καταγραφεί από κάμερες παρακολούθησης της περιοχής και έχουν αφήσει τα αποτυπώματά τους στον τόπο του εγκλήματος.

Ακόμη και με τα αθλητικά παπούτσια που έχουν απομείνει στην κατοχή τους, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υπολογίζει απώλειες περίπου 13.000 δολαρίων, εκτός αν ανακτηθούν τα 220 κλεμμένα αθλητικά παπούτσια, καθώς, όπως και οι κλέφτες, δεν μπορεί να πουλήσει τα αθλητικά παπούτσια μεμονωμένα.

“Σίγουρα ήθελαν να τα πουλήσουν στη μισή τιμή”, αστειεύτηκε ένας χρήστης του Twitter.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ