Κλάδος ελαίας από τον Κάρολο στον Χάρι

Ο πρίγκιπας Κάρολος πρόσφερε κλάδο ελαίας στον γιο του, πρίγκιπα Χάρι χθες το βράδυ, επαινώντας το «παθιασμένο» έργο του γιου του για την ανάδειξη της κλιματικής αλλαγής και των συνεπειών της.

Ο διάδοχος του θρόνου είπε ότι ήταν «περήφανος» που και οι δύο γιοι του είχαν αναγνωρίσει την απειλή που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και επαίνεσε τη δέσμευσή τους σε πράσινους σκοπούς.

Ο συγκεκριμένος έπαινος του για τον Χάρι θα θεωρηθεί ως μια προσπάθεια να θεραπεύσει το “ρήγμα” που δημιουργήθηκε μεταξύ τους μετά το MEGXIT, καθώς πηγές είπαν ότι δεν έχουν καθόλου επαφές εδώ και αρκετούς μήνες.

πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ

Ο 73χρονος Κάρολος, έκανε τα σχόλιά του σε ένα δοκίμιο για την κλιματική αλλαγή. «Ως πατέρας, είμαι περήφανος που οι γιοι μου έχουν αναγνωρίσει αυτή την απειλή. Πιο πρόσφατα, ο μεγαλύτερος γιος μου, ο Γουίλιαμ, εγκαινίασε το διάσημο Βραβείο Earthshot για να δώσει κίνητρο στην αλλαγή και να βοηθήσει στην “ανάρρωση” του πλανήτη μας τα επόμενα δέκα χρόνια».

Γράφοντας στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek, ο πρίγκιπας πρόσθεσε: «Ο μικρότερος γιος μου, ο Χάρι, έχει υπογραμμίσει με πάθος τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής, ειδικά σε σχέση με την Αφρική, και δεσμεύτηκε ότι οι φιλανθρωπίες του δεν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον».

Οι σχέσεις μεταξύ τους λέγεται ότι ήταν σε ιστορικό χαμηλό αφού ο Χάρι, 37 ετών, φάνηκε να επιτίθεται στον πατέρα του για τον τρόπο με τον οποίο είχε μεγαλώσει στη συνέντευξη με την Όπρα αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ