Καθηγήτρια πολιορκούσε 16χρονο μαθητή με “ροζ” μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες – ΦΩΤΟ

Με έναν χρόνο φυλάκιση απειλείται 30χρονη καθηγήτρια από το Νιου Τζέρσεϊ, η οποία απολύθηκε από το γυμνάσιο όπου δίδασκε και κατηγορείται για σεξουαλικό αδίκημα, καθώς πιάστηκε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες και ερωτικά μηνύματα σε 16χρονο μαθητή της.

Η Μισελίνα Αϊσέλ συνελήφθη τον Οκτώβριο όταν η διεύθυνση του σχολείου της κομητείας Σόμερσετ την κατήγγειλε για σεξουαλική επικοινωνία με τον 16χρονο μαθητή. Η καθηγήτρια έστελνε φωτό μέσω email, γραπτών μηνυμάτων αλλά και μέσω social media από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο 2018. Επειδή η ίδια δήλωσε την ενοχή της, οι κατήγοροι μείωσαν την προτεινόμενη ποινή από τα πέντε χρόνια φυλάκισης στον ένα χρόνο.

Στο μητρώο της θα είναι εφ’ όρου ζωής καταχωρισμένο το σεξουαλικό αδίκημα, ενώ επίσης θα είναι υπό επιτήρηση ισοβίως, Επιπλέον, της έχει απαγορευθεί η διδασκαλία. Αν παραβιάσει κάποιον από αυτούς τους όρους θα οδηγηθεί αμέσως στη φυλακή. Πάντως, η ανάγνωση της ποινής της θα γίνει τον Ιούλιο.Ένας από τους συμμαθητές του 16χρονου κατήγγειλε την “καυτή” επικοινωνία της καθηγήτριας με τον μαθητή της και η διεύθυνση του σχολείου επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα ζητώντας να ερευνηθεί το περιστατικό. Και οι δύο αρνήθηκαν την ανταλλαγή μηνυμάτων αλλά τελικά κατά την ανακριτική διαδικασία ο μαθητής παραδέχθηκε ότι δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις γυμνές φωτογραφίες από την καθηγήτρια μέσα σε αρκετούς μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ