Κατέστρεψε την McLaren των 200.000 δολαρίων και την… παράτησε στον δρόμο

Μια McLaren 600 LT του 2020 έμεινε στην άκρη του δρόμου στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, αφού πρώτα ο ιδιοκτήτης κατέστρεψε το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο αξίας άνω των 200.000 δολαρίων. Τα αίτια του τροχαίου παραμένουν παραμένουν, μέχρι στιγμής, αδιευκρίνιστα.

Το κομψό και ακριβό κουπέ μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 124 MPH σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Κατά πάσα πιθανότητα ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα κατά μήκος της State Road 512 κοντά στην Τακόμα, σύμφωνα με τις αρχές της Πολιτείας της Ουάσιγκτον.

Η αστυνομία της πολιτείας δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφίες της κατεστραμμένης λευκής McLaren νωρίς το πρωί της Τρίτης και είπε ότι οι αστυνομικοί διερευνούν το ατύχημα.

Όταν ένας άλλος χρήστης του Twitter ρώτησε αν υπήρξαν τραυματισμοί, η απάντηση δεν άφηνε περιθώρια: «Δεν είμαστε σίγουροι. Ο οδηγός διέφυγε από το σημείο!».


Οι φωτογραφίες δείχνουν το αυτοκίνητο, του οποίου η τιμή μπορεί να φτάσει στα 250.000 δολάρια, σφηνωμένο κάτω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα με την πόρτα του ανοιχτή στην πλευρά του οδηγού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ