Καταζητείται για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία η πρώην Μις Βοσνία – ΒΙΝΤΕΟ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τη σύλληψη της πρώην «Μις Βοσνία» που έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η πρώην εστεμμένη παραμένει ασύλληπτη μετά την καταδίκη της σε φυλάκιση για την εμπλοκή της σε μια απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η 30χρονη Σλομποντάνκα Τόσιτς κρίθηκε ένοχη τον Ιούλιο καθώς φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ότι δόλωμα το 2006 από μέλος της βοσνιακής μαφίας, που είχε σκοπό να σκοτώσει έναν αντίπαλό του, ο οποίος ήταν ερωτευμένος με εκείνη.

Το εφετείο στο Σαράγεβο ενέκρινε την πρωτόδικη απόφαση που προέβλεπε ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών.

Καταζητείται από την Interpol

Έχοντας τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώπιον των αρχών προκειμένου να εκτίσει την ποινή της. Συνεπώς, «έπειτα από αίτημα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βοσνίας Ερζεγοβίνης εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ σε βάρος της Σλομποντάνκα Τόσιτς» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου.

Τι είχε δηλώσει η πρώην εστεμμένη

«Τώρα με σκιαγραφούν ως τον μεγαλύτερο εγκληματία και δεν ξέρω πια ποιος είναι ο σκοπός όλου αυτού. Δεν ξέρω πώς να αποδείξω στον κόσμο την ειλικρίνειά μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάτι κακό, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό», είχε αναφέρει η 30χρονη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

 

 Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

 

Δείτε επίσης:

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του πρώην πάπα Βενέδικτου που θα συζητηθεί

Βίντεο ντοκουμέντο με τζιχαντιστή να ζητά βοήθεια για να σκοτώσει σε βελγική πόλη

Το μήνυμα για το γυναικείο σώμα μετά την εγκυμοσύνη που έγινε viral

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ