Καρολίν Φλακ: Συγκλονίζει η αδημοσίευτη ανάρτησή της πριν αυτοκτονήσει – Τη βρήκαν κρεμασμένη

Η οικογένεια της Καρολίν Φλακ έδωσε στη δημοσιότητα την τελευταία αδημοσίευτη ανάρτηση της παρουσιάστριας, την οποία έγραψε πριν αυτοκτονήσει.

Σήμερα, αποκαλύφθηκε ότι η παρουσιάστρια βρέθηκε κρεμασμένη. Στην ανάρτηση που έγραψε στο instagram αναφέρει ότι δεν είχε επιτεθεί στον τότε σύντροφό της, Lewis Burton, και ότι ήταν ατύχημα το περιστατικό.

Η μητέρα της, Κρις, έδωσε το τελευταίο μήνυμα της κόρης της σε τοπική εφημερίδα στο Norwich, όπου η οικοδέσποινα του ριάλιτι Love Island εξηγούσε “όλος ο κόσμος μου και το μέλλον μου τραβήχτηκε κάτω από τα πόδια μου σαν χαλί”.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η Φλακ απαγχονίστηκε στο σπίτι της στο Stoke Newington και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, πέθανε.

Η ιατροδικαστής Sandra Polson στην έκθεσή της έγραψε ότι η αιτία θανάτου είναι ο απαγχονισμός με σχοινί.

Η 40χρονη σκόπευε να δημοσιεύσει το μηνυμα αυτό στα social media και το είχε δείξει στην μητέρα της στα τέλη του Ιανουαρίου, αλλά οι σύμβουλοί της, της είπαν να μην το αναρτήσει.

“Πήρα την ευθύνη για αυτό που έγινε εκείνο το βράδυ αλλά ήταν ατύχημα και δεν είναι ενδοοικογενειακή βία. Τσακωθήκαμε και ένα ατύχημα συνέβη. Ένα ατύχημα. Το αίμα που κάποιος πούλησε σε μια εφημερίδα ήταν το δικό μου αίμα και αυτό ήταν κάτι πολύ λυπηρό και πολύ προσωπικό. Ο λόγος που μιλάω σήμερα είναι γιατί η οικογένειά μου δεν το αντέχει πια. Έχασα την δουλειά μου. Το σπίτι μου. Τη δυνατότητα να μιλάω. Και η αλήθεια τραβήχτηκε από τα χέρια μου και χρησιμοποιήθηκε για διασκέδαση. Δεν μπορώ να περνάω κάθε ημέρα κρυμμένη και να μου λένε να μην μιλάω σε κανέναν. Λυπάμαι για όσα προκάλεσα στην οικογένεια μου και για όσα περνάνε οι φίλοι μου. Δεν σκέφτομαι πώς θα πάρω πίσω την καριέρα μου. Σκέφτομαι πώς θα πάρω τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου πίσω”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ