Καλιφόρνια: Φρικτό δυστύχημα – Τρακτέρ με χορτοκοπτικό πέρασε πάνω από γυναίκα που κοιμόταν

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση πως μία άστεγη μητέρα σκοτώθηκε σε χωράφι στις 8 Ιουλίου στην πόλη Μοντέστο της Καλιφόρνια, όταν πέρασε από πάνω της ένα τρακτέρ με χορτοκοπτικό την ώρα που αυτή κοιμόταν.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο οδηγός του τρακτέρ ανέφερε ότι δεν είδε την Κριστίν Τσάβεζ, όπως ονομαζόταν η 27χρονη άστεγη. Κάποια στιγμή, όπως είπε, «παρατήρησε ότι υπήρχε ένα ανθρώπινο σώμα στο γρασίδι, σε σημείο από το οποίο είχε ήδη περάσει». Ο υπάλληλος τηλεφώνησε στις αρχές, που έσπευσαν στο σημείο και απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η οικογένεια της Τσάβεζ δήλωσε πως ο πόνος τους είναι ακόμη μεγαλύτερος λόγω του τρόπου με τον οποίο οι αρχές χειρίστηκαν την υπόθεση, καθώς οι συγγενείς της 27χρονης καταγγέλλουν ότι άφησαν μέλη από το άψυχο σώμα της διασκορπισμένα στο χωράφι.

ABC 10

«Άφησαν ανθρώπινα μέλη παντού, απλώς ήταν καλυμμένα με το γρασίδι», είπε η αδελφή του θύματος, Ροζαλίντα, στο Fox 40. Ο πατέρας της Κριστίν εξήγησε πως όταν έμαθε για τον θάνατο της κόρης του, πήγε στο σημείο, είδε ότι είχαν μείνει κομμάτια από το σώμα της και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο ίδιος υποστήριξε πως ακόμη και την επόμενη ημέρα που πήγε ξανά στο σημείο, είδε μέλη της σορού, μεταξύ αυτών κομμάτια από το κρανίο της και δόντια. Η οικογένεια της γυναίκας πιστεύει ότι ο απρόσεκτος τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν οι αρχές τα λείψανά της μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν άστεγη.

Η οικογένεια της Τσάβεζ ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατό της, καθώς και να υπάρξουν πιο αυστηροί νόμοι στην πόλη που να προστατεύουν τους άστεγους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ