Ιταλία: Σοκ από την υπόθεση ομαδικού βιασμού δύο 13χρονων κοριτσιών από ανηλίκους

Σοκ προκαλεί στην Ιταλία η είδηση του ομαδικού βιασμού  δύο  13χρονων κοριτσιών από 6 νεαρούς. Τα κορίτσια είναι εξαδέλφες και οι πέντε από τους έξι δράστες είναι ανήλικοι. Ο έκτος είναι ενήλικος και και η αστυνομία τον συνέλαβε, καθώς φαίνεται ότι τα δύο θύματα τον αναγνώρισαν.

Ο ομαδικός βιασμός των 13χρονων κοριτσιών έγινε στις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Mattino».  Ωστόσο, τα κορίτσια μίλησαν μόνον όταν ο αδερφός της μίας κοπέλας το έμαθε και της έπεισε ότι έπρεπε να προχωρήσουν σε μηνύσεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα δύο μικρά κορίτσια βιάστηκαν σε ένα υπόστεγο. Η υπόθεση φέρεται να επιβεβαιώνεται από ιατρικές εξετάσεις σε δύο νοσοκομεία της Νάπολης. Τα κορίτσια μεταφέρθηκαν σε οικογενειακό σπίτι, για να απομακρυνθούν από την περιοχή. Οι ερευνητές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα τηλέφωνα, για να αναζητήσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να ταυτοποιήσουν την ομάδα των εφήβων. Ο μοναδικός ενήλικας της ομάδας φέρεται να αναγνωρίστηκε και να συνελήφθη.

Είναι ο δεύτερος ομαδικός βιασμός στην Ιταλία το τελευταίο διάστημα, μετά το περιστατικό στο Παλέρμο, στις 7 Ιουλίου, όταν μία 19χρονη έπεσε θύμα βιασμού από 7 νεαρούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ