Ισπανία: Σκότωσε την φίλη του και έκρυψε τη σορό της μέσα σε τοίχο – ΒΙΝΤΕΟ

Θαμμένα σε κρύπτη πίσω από έναν τοίχο βρήκε η αστυνομία της Ισπανίας τα λείψανα μιας νέας γυναίκας που είχε εξαφανιστεί πριν από εννέα χρόνια.

Η Σιμπόρα Γκαγκάνι, 22 ετών, εξαφανίστηκε πριν από εννέα χρόνια, λίγο μετά τον χωρισμό με τον φίλο της, αλλά η αστυνομία του Τορεμολίνος σταμάτησε την αναζήτησή της αφού δεν βρήκε ποτέ τίποτα, σχετικά με αυτήν.

Ωστόσο, ο πρώην σύντροφος συνελήφθη τον περασμένο μήνα για τη δολοφονία μιας άλλης γυναίκας με την οποία είχε σχέσεις. Κατά την άφιξή του στο αστυνομικό τμήμα του Τορεμολίνο είδε τη φωτογραφία της Ιταλοαλβανίδας Γκαγκάνι σε έναν πίνακα ανακοινώσεων και σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε τη δολοφονία της, λέγοντας επίσης ότι είχε διαλύσει τα λείψανά της σε οξύ.
Λίγο μετά, η αστυνομία άνοιξε εκ νέου την έρευνα για την Ιταλοαλβανίδα Σιμπόρα Γκαγκάνι.

Ο Μάρκο Γκάι Ρομέο, ο φίλος της Sibora πριν εκείνη εξαφανιστεί, συνελήφθη στις 17 Μαΐου σε σχέση με τη δολοφονία της φίλης του Πάολα, μιας 28χρονης από την Ιταλία, γιατί θεωρήθηκε ύποπτος, καθώς εθεάθη να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι της. Η Paula φέρεται να μαχαιρώθηκε 14 φορές από τον Romeo, ο οποίος είναι πατέρας ενός από τα τρία παιδιά της.
Παρά το γεγονός ότι δεν παραδέχτηκε τη δολοφονία τηςΠάολα, ο 45χρονος φέρεται να ομολόγησε αυθόρμητα την δολοφονίοα της Σιμπόρα, μόλις είδε τη φωτογραφία της στον τοίχο της αστυνομίας. Η Σιμπόρα ήταν για την αστυνομία αγνοούμενη από τις 7 Ιουλίου 2014, όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου της κεντρικής κυβέρνησης, ο Ρομέο ισχυρίστηκε ότι διέλυσε τα λείψανα της Sibora σε οξύ πριν τα τοποθετήσει σε ένα κουτί, το οποίο έθαψε, πίσω από έναν τοίχο. Μέλη του Εγκληματολογικού της Εθνικής Αστυνομίας της Ισπανίας, επιθεώρησαν το διαμέρισμα στη σοφίτα όπου έμενε μαζί το ζευγάρι, πριν από την εξαφάνιση. Το διαμέρισμα, είχε ήδη ερευνηθεί και τότε, αλλά κανείς δεν σκέφτηκε ότι ο τοίχος μπορεί να ήταν διπλός.

Τώρα όμως, παρατήρησαν ότι οι γραμμές στα πλακάκια δαπέδου και στις δύο πλευρές του τοίχου ήταν ασυνεπείς, δεν ταίριαζαν. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ένα σύστημα ακτίνων Χ κι έτσι ανακάλυψαν ένα ξύλινο κιβώτιο, κρυμμένο ανάμεσα σε δύο τοίχους που έδειχναν ότι ήταν ένας. Μέσα στο κουτί βρήκαν λείψανα ενός πτώματος μοιρασμένα σε σακούλες, αλλά και ένα μπουκέτο λουλούδια.


Τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν μέσα και μεταφέρθηκαν για νεκροψία και ταυτοποίηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί η ταυτότητά τους με τεστ DNA. Οι νέοι ένοικοι του διαμερίσματος φέρονται να συνεργάζονται με τους ανακριτές όσο η έρευνα συνεχίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ