Ιπποπόταμος επιτέθηκε σε τουρίστρια – Αναποδογύρισε το κανό της

Η Kristen Yaldor γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα ταξίδι με κανό με τον σύζυγό της στη Ζιμπάμπουε. Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση από έναν ιπποπόταμο και πλέον αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Ο ιπποπόταμος αναποδογύρισε το κανό του ζευγαριού και την δάγκωσε στο πόδι, προκαλώντας της κάταγμα στον μηρό.

Ένας από τους οδηγούς είδε τους ιπποπόταμους στη δεξιά πλευρά του ποταμού και τους έδωσε εντολή στους τουρίστες να κάνουν κουπί με κατεύθυνση προς τα αριστερά, μακριά από τα ζώα.

Καθώς έκαναν κουπί, ένας ιπποπόταμος εμφανίστηκε κάτω από το κανό της γυναίκας αναποδογυρίζοντας το, δήλωσε ο ταξιδιωτικός πράκτορας. Ο ιπποπόταμος της επιτέθηκε και την τράβηξε κάτω από το νερό καθώς η γυναίκα προσπάθησε να κολυμπήσει στην ακτή.

Ο επικεφαλής οδηγός την τράβηξε σε ασφαλές σημείο και της έδωσε τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τους Wild Horizons. Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Η Tampa Bay Times ταυτοποίησε το ζευγάρι ως Αμερικανούς τουρίστες. Η Kristen Yaldor δέχθηκε επίθεση κατά τα 37α γενέθλιά της. Καθόταν στο μπροστινό κάθισμα του διθέσιου κανό, ενώ ο σύζυγός της καθόταν στο πίσω μέρος, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Πηγή: abcnews

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.