ΗΠΑ: Θρίλερ με την εξαφάνιση στελέχους του Netflix – Η ύποπτη διαδρομή πριν χαθούν τα ίχνη του

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός στελέχους του Netflix που εργαζόταν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Τα ίχνη του 22χρονου Yohanes Kidane χάθηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν εθεάθη να μπαίνει σε ένα όχημα Uber.

Ο Yohanes Kidane από την Νέα Υόρκη, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να φεύγει από την πολυκατοικία όπου διαμένει στο κέντρο του Σαν Χοσέ γύρω στις 7:15 μ.μ. τη Δευτέρα πριν μπει σε ένα όχημα που έφερε αυτοκόλλητο Uber, είπε η οικογένειά του στο KTVU.

«Δύο συνάδελφοί του τον είδαν και μπόρεσαν να του μιλήσουν», είπε ο αδελφός του Kidane, Yosief. «Είπε ότι πήγαινε στο Σαν Φρανσίσκο για να συναντήσει ίσως έναν φίλο. Στο τελευταίο βίντεο καταγράφεται να φεύγει από την πολυκατοικία του και να μπαίνει σε ένα μαύρο Toyota Camry».

Σύμφωνα με την New York Post, ο Kidane είχε μετακομίσει στο Bay Area τον Ιούλιο και εργαζόταν εδώ και δύο μόλις εβδομάδες στο Netflix ως μηχανικός λογισμικού.

Το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι και το σακίδιο του βρέθηκαν κοντά στο κέντρο υποδοχής της γέφυρας Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με μια αφίσα που βγήκε για την εξαφάνισή του.

εξαφάνιση Netflix

Το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Kidane έδειξε ότι βρισκόταν στη γέφυρα Golden Gate το βράδυ της Δευτέρας.

«Κάποιος που βρισκόταν στο Σαν Ραφαέλ, είδε ένα τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι. Μέσα στο πορτοφόλι ήταν 30 δολάρια και η ταυτότητά του» είπε ο αδελφός του Kidane στον σταθμό.

Το σακίδιο πλάτης, που εντοπίστηκε την επόμενη μέρα επίσης κοντά στη γέφυρα Golden Gate, περιείχε δύο φορητούς υπολογιστές και προσωπικά του έγγραφα.

Ο Kidane, ο οποίος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Cornell τον Μάιο, εθεάθη τελευταία φορά να φοράει γκρι φόρμα, μαύρο φούτερ με κουκούλα και μαύρα παπούτσια.

«Τον θέλουμε πίσω στο σπίτι. Χρειάζομαι τον γιο μου», είπε η μητέρα του Mehret Hana Beyene στο KTVU, κάνοντας έκκληση σε όποιον έχει κάποια πληροφορία να βοηθήσει. «Είναι ένας καλός άνθρωπος που έχει λαμπρό μέλλον, αγαπά πολύ την οικογένειά του».

Ο πρώην συγκάτοικος του Kidane στο κολέγιο είπε ότι ένας ντόπιος του είπε μια ιστορία για μια ύποπτη βόλτα με όχημα Uber που έγινε λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί.

«Ο οδηγός της Uber, αν ήταν πραγματικός οδηγός της Uber, αντί να τον πάει στην τοποθεσία που έπρεπε, είπε «Ω, θα σε πάω στο Όκλαντ». Είναι πολύ πιο ασφαλές το μέρος εκεί», δήλωσε ο Austin Farmer στο Fox News.

«Και απλά δεν άφηνε τον Yohanes να πάει εκεί που έπρεπε. Έτσι τον πήγε στο κέντρο του Όκλαντ. Υποθέτω ότι τελικά επέστρεψε στο διαμέρισμά του ή οπουδήποτε μένει, αλλά αυτό ήταν αρκετά ύποπτο».

Ο Kidane φέρεται να είχε στείλει μήνυμα στον Farmer κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής λέγοντας ότι «μπορεί να έχει πρόβλημα» και πως ο οδηγός του είπε να ακυρώσει την επιπλέον αμοιβή του που απαιτούσε η διαδρομή. «Έχω την αίσθηση ότι με πάει εκεί όχι καλό λόγο», είπε ο Kidane.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ