ΗΠΑ: Κινητήρας αεροπλάνου «κατάπιε» εργαζόμενο σε αεροδρόμιο

Ένας εργαζόμενος εδάφους του Ομίλου American/Piedmont Airlines βρήκε τραγικό θάνατο, στις ΗΠΑ, όταν τον «ρούφηξε» ο κινητήρας ενός αεροσκάφους, στο αεροδρόμιο Μοντγκόμερι.

ΗΠΑ: Γυναίκα έσπρωξε κοριτσάκι στις ράγες του τρένου

Ο εργαζόμενος «αναρροφήθηκε» από τον κινητήρα ενός αεροσκάφους, τύπου Embraer 170 περίπου στις 3 μ.μ. το Σάββατο. Ο υπάλληλος της American Airlines/Piedmont Airlines πέθανε γύρω στις 3 μ.μ., ανέφερε σε δήλωσή το περιφερειακό αεροδρόμιο του Μοντγκόμερι.

Σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών το τραγικό δυστύχημα συνέβη ενώ το αεροσκάφος της American Airlines ήταν σταθμευμένο σε μία πύλη (Gate) με τουλάχιστον έναν κινητήρα αναμμένο, αλλά και και με το χειρόφρενο στάθμευσης στη θέση λειτουργίας. «Αναμένεται μια προκαταρκτική έκθεση σε δύο έως τρεις εβδομάδες», ανέφερε η ανακοίνωση. Το όνομα του εργαζόμενου δεν έχει γίνει γνωστό.

Ανησυχία στις ΗΠΑ: «Σαρώνει» η νέα υποπαραλλαγή της Όμικρον

«Με λύπη μάθαμε για την τραγική απώλεια ενός μέλους της ομάδας της AA/Piedmont Airlines. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο Wade A Davis, εκτελεστικός διευθυντής του αεροδρομίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ