ΗΠΑ: Καρέ – καρέ η διάσωση σκύλου – Έπεσε από ύψος 91 μέτρων

Ιδιαίτερα τυχερός είναι ένας γερμανικός ποιμενικός στις ΗΠΑ, ο οποίος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών την Τετάρτη, αφού έπεσε από έναν βράχο στις ακτές του Όρεγκον. Το ύψος του βράχου είναι 91 μέτρα, ανάλογο με το ύψος του Αγάλματος της Ελευθερίας.

Ο σκύλος περπατούσε σε ένα μονοπάτι στο “Ecola State Park” με τον ιδιοκτήτη του γύρω στις 7 μ.μ. όταν έπεσε από τον γκρεμό σε ένα απομακρυσμένο τμήμα της παραλίας Cannon. Το συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολα προσβάσιμο.

Υλικό από κάμερα την ώρα της διάσωσης έδειξε τον τραυματισμένο σκύλο να κάθεται αβοήθητος στη βραχώδη ακτή καθώς τα κύματα συνεχίζονταν. Το κουτσό σκυλάκι αγωνίζεται όπως φαίνεται να βρει ψηλότερο έδαφος, για να προστατευτεί από τα κύματα, αλλά φτάνει μόλις λίγα μέτρα μακριά.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει έναν διασώστη να πέφτει στην θάλασσα από ελικόπτερο “MH-60 Jayhawk” και να κολυμπάει για να φθάσει στην παραλία και να σώσει τον σκύλο. Μάλιστα την ώρα που μεταφέρονται πίσω στο ελικόπτερο το σκυλάκι φαίνεται να ακουμπάει το κεφάλι του στον ώμο του ήρωα διασώστη.

Ο γερμανικός ποιμενικός επανενώθηκε με τον ιδιοκτήτη του μέσα σε 90 λεπτά από την πτώση του και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο.

Δείτε καρέ καρέ την διάσωση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ