ΗΠΑ: Η ενθουσιώδης αγκαλιά μιας μητέρας στον γιο της έγινε viral για τους λάθος λόγους – Τι απαντάει η ίδια

Σε σοκ βρίσκεται μία 38χρονη μητέρα από τη Γιούτα των ΗΠΑ, έπειτα από αρνητικά σχόλια που έλαβε από χρήστες των social media λόγω μίας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία αγκάλιασε τον έφηβο γιο της.

Η Άμπερ Ράιτ μίλησε στο Today.com για την επίθεση που δέχτηκε από τα τρολ, για το βίντεο που δημοσίευσε και την δείχνει να σφιχταγκαλιάζει τον 16χρονο γιο της έπειτα από έναν αγώνα ράγκμπι.

«Πλημμύριζα από περηφάνια για εκείνον. Ήμουν απλώς μια περήφανη μαμά που αγκάλιαζε το παιδί της» ανέφερε χαρακτηριστικά 38χρονη, η οποία παραβρέθηκε μαζί με άλλους συγγενείς της σε σχολικό αγώνα του γιου της. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που θα μου έγραφαν ότι κακοποιώ σεξουαλικά τον γιο μου, ότι τον αποπλανώ, ότι έπρεπε κάποιος να ειδοποιήσει την πρόνοια», τόνισε η Άμπερ.

Το επίμαχο βίντεο που προκάλεσε χαμό στα social media, δείχνει την 38χρονη να αγκαλιάζει σφιχτά τον γιο της μετά το τέλος του αγώνα, πανηγυρίζοντας για τη νίκη της ομάδας του. «Αυτό το αγόρι έχει και θα έχει πάντα την καρδιά μου. Όταν πλησίασα το μωρό μου για να το αγκαλιάσω μετά τον αγώνα, κατευθείαν με σήκωσε ψηλά και με κράτησε στην αγκαλιά του. Μπορεί να ήταν 20 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα, ένα λεπτό, δεν έχω ιδέα. Εκείνη τη στιγμή ο χρόνος σταμάτησε τελείως. Ειλικρινά δεν ξέρω τι καλό έχω κάνει για να μου αξίζεις, Μπριξ Ράιτ, αλλά είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή κάθε μέρας που σε έχω κοντά μου» έγραψε η υπερήφανη μητέρα για τον 16χρονο γιο της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Lund (@ambslund)

«Θα ήταν χαριτωμένο αν ήταν η κοπέλα του, όχι η μητέρα του»

Η ανάρτηση πολύ γρήγορα έγινε viral και συγκέντρωσε δεκάδες αρνητικά σχόλια media. Θα ήταν χαριτωμένο αν ήταν η κοπέλα του, όχι η μητέρα του», «Α, είσαι από ΑΥΤΕΣ τις μητέρες», «Στη φωτογραφία φαίνεται σαν να καβαλάς τον γιο σου. Επίσης το ντύσιμό σου είναι υπερβολικά σέξι για σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου» ήταν μερικά από τα σχόλια που ελαβε η Άμπερ κάτω από την ανάρτηση. Ωστόσο υπήρξαν και πολλοί που υποστήριξαν τη γυναίκα, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για κάτι επιλήψιμο.

«Απλώς έτσι είμαστε. Ο Μπριξ με σηκώνει στην αγκαλιά του και με σφίγγει» δήλωσε η 38χρονη μητέρα. Η ίδια παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη αγκαλιά ήταν περισσότερο φορτισμένη συναισθηματικά απ’ ό,τι συνήθως, αλλά όχι για «ανήθικους» λόγους.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ιδιαίτερα σημαντικός τόσο για την Άμπερ όσο και για τον γιο της, καθώς ήταν η πρώτη φορά που επετράπη στον 16χρονο να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 44. Πρόκειται για έναν αριθμό που είχε ζητήσει ο ίδιος προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα του, ο οποίος αυτοκτόνησε στις 4 Απριλίου (4/4) του 2021.

«Για την οικογένειά μας ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή», λέει ο 16χρονος γιος της

«Η μητέρα μου είναι η ηρωίδα της ζωής μου. Απλώς τη σήκωσα στην αγκαλιά μου μετά τον αγώνα, δεν πήδηξε πάνω μου. Η μαμά μου είναι το μοναδικό άτομο που βρισκόταν πάντα στο πλευρό μου», έγραψε ο 16χρονος στο Instagram στις 7 Σεπτεμβρίου. «Μεγάλωσα με έναν αλκοολικό πατέρα που ερχόταν και έφευγε όποτε ήθελε. Ήταν τέλειος όταν ήταν νηφάλιος όμως η προσωπικότητά του άλλαζε και γινόταν πιο σκοτεινή όταν έπινε… Ήταν η πρώτη φορά που με έβλεπε με αυτή τη φανέλα, γι’ αυτό ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμένα και για εκείνη. Ήταν απλώς μια μεγάλη αγκαλιά» συμπλήρωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Lund (@ambslund)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ