ΗΠΑ: Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας γνωστού ψυχιάτρου – Το πρώην μοντέλο του Playboy και ο δικαστικός συμβιβασμός

Εξελίξεις σε μια υπόθεση δολοφονίας που είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ. Ένα πρώην μοντέλο του Playboy που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 71χρονου παιδοψυχίατρου από την Καλιφόρνια συμφώνησε να δεχθεί τον συμβιβασμό που της πρότεινε ο εισαγγελέας, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Kelsey Turner, η οποία έχει ποζάρει στο Playboy Italia και στο Maxim, αντιμετωπίζει ποινής φυλάκισης από 10 έως και 25 χρόνια μετά την αποδοχή του κατηγορητηρίου, χωρίς όμως να έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Δρ Thomas Burchard.

Ο Burchard, βρέθηκε νεκρός στο πορτμπαγκάζ μιας Mercedes στο Λας Βέγκας, σε μια ερημική περιοχή κοντά στη λίμνη Μεντ, τον Μάρτιο του 2019, αφού ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

δολοφονία ψυχιάτρου ΗΠΑ

Η Turner φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον Buchard, ο οποίος της είχε δώσει χιλιάδες δολάρια για να μπορέσει να πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού της, αναφέρει το Las Vegas Review-Journal.

Όταν ο Burchard σταμάτησε ξαφνικά να πληρώνει το ενοίκιο των 3.200 δολαρίων, το φθινόπωρο του 2018, έγινε έξωση στην Turner.

Ο Burchard είχε ταξιδέψει στο Λας Βέγκας τον Μάρτιο του 2019 για να δει την Turner. Ένα ταξίδι που αποδείχθηκε μοιραίο.

Ο πρώην φίλος της Turner, Joe Kennison και η Diana Pena δήλωσαν επίσης ένοχοι σε σχέση με τον θάνατο του γιατρού, αναφέρει η εφημερίδα. Και οι τρεις ζούσαν μαζί σε ένα διαμέρισμα του Λας Βέγκας.

Το αυτοκίνητο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του Burchard “συνδέθηκε” με την Turner και τελικά το πρώην μοντέλο τέθηκε υπό κράτηση στην Καλιφόρνια εβδομάδες μετά την εύρεση του πτώματος του ψυχιάτρου.

Σύμφωνα με το Law and Crime το πρώην μοντέλο θα μάθει την ποινή του τον Ιανουάριο. Όπως αναφέρθηκε, μετά την αποδοχή του συμβιβασμού, η ποινή θα μπορούσε να είναι μόνο 10 χρόνια.  Ουσιαστικά, με την εξέλιξη αυτή (Alford plea), η Turner και αποφεύγει τη δίκη και δεν παραδέχεται την ενοχή της, αλλά δέχεται την ποινή που συνοδεύει την παραδοχή ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να καταδικαστεί.

Η επόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο αναμένεται να είναι στις 15 Νοεμβρίου.

δολοφονία ψυχιάτρου ΗΠΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ