ΗΠΑ: Εξαγριωμένοι διαδηλωτές προπηλάκισαν τους Κλίντον – «Αποκαλείς τον εαυτό σου φεμινίστρια; Γυναίκες πεθαίνουν στη Γάζα»

Αντιμέτωποι με εξαγριωμένους διαδηλωτές κατά του πολέμου στη Γάζα, βρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του, Χίλαρι, στη Νέα Υόρκη. Οι Κλίντον δέχτηκαν φραστική επίθεση από τους διαδηλωτές, ενώ αποχωρούσαν από το Music Box Theatre, όπου παρακολούθησαν μια πρόβα της παράστασης «Suffs».

Συμμετέχοντες στην κινητοποίηση υπέρ της Παλαιστίνης, χαρακτήρισαν την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ως «σούπερ αρπακτικό», ενώ αποκάλεσαν τον Μπιλ Κλίντον «σκ…». Οι διαδηλωτές κατηγόρησαν τους Κλίντον για «διευκόλυνση της γενοκτονίας».

Το εχθρικό πλήθος κατηγόρησε ιδιαίτερα την Χίλαρι Κλίντον για «τους θανάτους εκατομμυρίων».

«Χίλαρι, σου είπε ποτέ κανείς ότι είσαι το σούπερ αρπακτικό;», φώναξε μία διαδηλώτρια, καθώς η πρώην υπουργός Εξωτερικών πλησίασε το αυτοκίνητό της.

«Μπιλ Κλίντον, είσαι υποστηρικτής της γενοκτονίας. Άντε γ…, εσύ, εσύ, σκ...», πρόσθεσε ο διαδηλωτής, καθώς ο πρώην πρόεδρος ακολούθησε την σύζυγό του.

Ωστόσο, η Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε να μην επηρεάζεται από την φραστική επίθεση και σήκωσε το χέρι της για να χαιρετήσει τον κόσμο, ενώ χαμογέλασε σε άλλους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να την δουν από κοντά, παρά το γεγονός ότι εξαγριωμένοι διαδηλωτές συνέχιζαν να τους προπηλακίζουν.

«Είστε υπεύθυνοι για τις γενοκτονίες, είστε υπεύθυνοι για τις φρικαλεότητες. Βοηθάτε κυριολεκτικά στη διευκόλυνση της γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού», είπε ο διαδηλωτής, ο οποίος συνέχισε να φωνάζει ακόμη κι όταν η Χίλαρι Κλίντον μπήκε μέσα στο όχημα και έκλεισε την πόρτα.

«Σκ… Χίλαρι! Πάνω από 34.000 άνθρωποι είναι νεκροί Χίλαρι. Αποκαλείς τον εαυτό σου φεμινίστρια; Γυναίκες πεθαίνουν στη Γάζα», φώναξε.

Όταν το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε, ο διαδηλωτής εθεάθη να κάνει και μία απρεπή χειρονομία προς τους Κλίντον, πριν αρχίσει να κυνηγάει το όχημα στον δρόμο, συνεχίζοντας να φωνάζει.

«Χίλαρι μπορούμε να σε δούμε που κρύβεσαι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου», είπε ο διαδηλωτής. «Σταμάτα να κάνεις εράνους για τη γενοκτονία ρε δειλέ. Πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει στα χέρια σας;», πρόσθεσε.

Ένα άλλο άτομο, είπε: «Ελπίζω οι κραυγές τους να σε στοιχειώνουν κάθε βράδυ».

Οι Κλίντον μπήκαν στον στόχαστρο των διαδηλωτών λόγω των δεσμών που διατηρούν με τον Τζο Μπάιντεν. Η υποστήριξη του Αμερικανού προέδρου στο Ισραήλ, το οποίο συνεχίζει τον καταστροφικό πόλεμο στην Γάζα, έχει επικριθεί ευρέως, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει την ζωή τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ