Η πρώην σύντροφος, τα μάγια στον γάμο του και η μήνυση στο… μέντιουμ

Ένας άνδρας από την Καλιφόρνια αποφάσισε να κάνει μήνυση σε ένα μέντιουμ, που όπως υποστηρίζει του είπε ότι μπορεί να απομακρύνει μια κατάρα από τον γάμο του. Η κατάρα ήταν δουλειά… της πρώην συντρόφου του, η οποία επιστράτευσε μια μάγισσα για να κάνει μάγια.

Ο Mauro Restrepo αναφέρει ότι η Sophia Adams υποσχέθηκε ότι μπορούσε να σώσει τον γάμο του από τα μάγια, αν την πλήρωνε 5.100 δολάρια, ώστε να εξουδετερώσει το ξόρκι.

Η μήνυση για εξαπάτηση υποβλήθηκε στο Torrance Superior Court.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, τα οποία επικαλείται το BBC, η Adams τον έπεισε ότι εκείνος και η οικογένειά του “θα είναι δυστυχισμένοι και θα κινδυνεύουν αν η κατάρα δεν ακυρωνόταν”.

Πλέον το θύμα ζητεί 25.000 δολάρια ως αποζημίωση.

Το μέντιουμ  και η κατάρα από τη μάγισσα

Βρήκε το μέντιουμ, μέσω του google στο διαδίκτυο. H Adams, αυτοχαρακτηρίζεται “Μέντιουμ, Ειδικός σε Ερωτικά Θέματα” και “Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης PhD”.

Στην πρώτη τους συνάντηση το μέντιουμ του διάβασε τα ταρώ και του είπε ότι είχε “mala suerte”, δηλαδή κακή τύχη. Όπως του αποκάλυψε η κατάρα έγινε από μια μάγισσα, την οποία προσέλαβε η πρώην σύντροφός του.

Ο άνδρας της έδωσε μια προκαταβολή 1.000 δολαρίων, αλλά το μέντιουμ δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει τον γάμο του και ο ίδιος υπέφερε από αυπνίες, άγχος και αγωνία.

Στην αγωγή εμφανίζονται ως εναγόμενοι, εκτός από την Adams, και ο σύζυγός της, η κόρη της και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού της.

Μεταξύ των κατηγοριών που διατυπώνει ο ενάγων είναι κατηγορίες για αμέλεια, για συνωμοσία και για εκούσια και ακούσια πρόκληση ψυχικής οδύνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ