ΗΠΑ: Δημοσιογράφος έβρισε συνάδελφό της και απολύθηκε

Το ESPN απέλυσε την επί 13 χρόνια δημοσιογράφο του Μάρλι Ριβέρα, αφού έβρισε συνάδελφό της.

Σύμφωνα με την “New York Post” η Ριβέρα έπαιρνε συνέντευξη από τον Άαρον Τζατζ, παίκτη του μπέιζμπολ, όταν διαπληκτίστηκε με την δημοσιογράφο Ίβον Γκέτε, καθώς προσπάθησε να πάρει και εκείνη συνέντευξη από τον αθλητή. Η Ριβέρα δήλωσε πως είχε κλείσει την  συνέντευξη με τον Τζατζ και παρότι προσπάθησε να το πει επανειλημμένως στην Γκέτε, εκείνη την αγνόησε. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα η Μάρλι να βρίσει την συνάδελφό της, γεγονός που καταγράφηκε και στην κάμερα. Αφού η κατάσταση εκτονώθηκε η Μάρλι Ριβέρα προσπάθησε να απολογηθεί για την συμπεριφορά της, στην συνάδελφό της, όμως η Γκέτε δεν ανταποκρίθηκε.

Η απολυμένη δημοσιογράφος μιλώντας στο “New York Post”, ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων της, παρ’ ότι, όπως είπε, υπάρχουν ελαφρυντικά.

“Είμαι επαγγελματίας με εξαιρετική φήμη σε όλο το μπέιζμπολ και πιστεύω ότι με ξεχωρίζει μια ομάδα ατόμων με τα οποία έχω μακρά ιστορία επαγγελματικών διαφωνιών” δήλωσε στην συνέχεια.

Η Γκέτε είναι παντρεμένη με τον Τζον Μπλάντελ, αντιπρόεδρο επικοινωνίας της MLB, της διοργανώτριας αρχής δηλαδή του πρωταθλήματος στο μπέιζμπολ. Από την άλλη η Μάρλι Ριβέρα ανέφερε πως αυτή και ο Μπλάντελ έχουν διαφωνήσει αρκετά κατά καιρούς και αυτός ήταν ο λόγος που ο τσακωμός της με την Γκέτε πήρε τέτοια έκταση και οδήγησε στην απόλυσή της.

Ο Μπλάντελ αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι για την υπόθεση, ενώ η “New York Post” δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με την Γκέτε. Η ESPN αρκέστηκε να δηλώσει στο μέσο πως η Ριβέρα: “Δεν εργάζεται πλέον εδώ“.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ