ΗΠΑ: Αστυνομικός πιάστηκε να ερωτοτροπεί σε δημόσιο χώρο – Το βίντεο έγινε viral

Viral έγινε αστυνομικός στην Τζόρτζια των ΗΠΑ καθώς ανέβηκε στο TikTok βίντεο από τις ερωτικές περιπτύξεις του με γυναίκα, στο φως της μέρας, ενώ ακόμη φορούσε τη στολή του.

Ο αστυνομικός παραιτήθηκε από το Σώμα όταν το ερωτικό βίντεο που ανέβασε χρήστης του TikTok έγινε viral. Συγκεκριμένα κατέγραφε τη στιγμή που ο αστυνομικός, ο οποίος φορούσε ακόμη τη στολή του, δεχόταν στοματικό σεξ από γυναίκα, που δεν έχει γνωστοποιηθεί η ταυτότητά της. Το ζευγάρι επέλεξε ένα απομονωμένο μέρος και στάθηκε πίσω από το αυτοκίνητο υπηρεσίας του αστυνομικού.

@318dillydilly Police caught on cam!!! 🤣 #Towerclimbers #fypシ #police #dirtydeeds #Ga ♬ original sound – 318dillydilly

Ωστόσο, αυτό που δεν υπολόγισε ο αστυνομικός ήταν ο χρήστης του TikTok Dillon Cole, ο οποίος είχε ανέβει σε πύργο τηλεπικοινωνιών κοντά στο σημείο όπου ο Larry ‘Benjamin’ Thompson επιδιδόταν στις ερωτικές του περιπτύξεις. Αργότερα, ανέβασε το βίντεο εν αγνοία του αστυνομικού που είδε τον εαυτό του να πρωταγωνιστεί στο ερωτικό βίντεο. “Αστυνομικός πιάστηκε στην κάμερα” έγραψε ο Cole, τεχνικός τηλεπικοινωνιών ο οποίος είχε σκαρφαλώσει στον συγκεκριμένο πύργο για να επιδιορθώσει ένα πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί.

Ο Τhompson αναγνωρίστηκε από τους ανωτέρους του στο αστυνομικό τμήμα του Μίλεν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και αναγκάστηκε σε παραίτηση. Μετά την παραίτησή του, ήρθαν στη δημοσιότητα στοιχεία για το βεβαρημένο παρελθόν του αστυνομικού, όπως ένα περιστατικό το 2019 όπου τράκαρε και σκότωσε τον 76χρονο οδηγό ενώ έσπευδε σε τόπο εγκλήματος και ένα άλλο το 2017 όπου πυροβόλησε κατά λάθος συνάδελφό του στο χέρι όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του.

Το 2021 μία γυναίκα με την οποία είχαν στο παρελθόν σχέση, είπε στην αστυνομία ότι την παρενοχλούσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ