ΗΠΑ: Ανάστατο το Νιου Τζέρσι – Δύο δολοφονίες δημοτικών υπαλλήλων μέσα σε μία εβδομάδα

Αναστάτωση επικρατεί στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, καθώς μέσα σε μία εβδομάδα δολοφονήθηκαν δύο δημοτικοί σύμβουλοι.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου, η Γιούνις Ντουμφούρ, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της. Η 30χρονη δημοτική σύμβουλος του Νιου Τζέρσεϊ βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς μέσα στο λευκό SUV της κοντά στο συγκρότημα διαμερισμάτων Camelot στο La Mer στο Sayreville.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη New York Post ότι το όχημα της Ντουμφούρ χτυπήθηκε από τουλάχιστον 10 πυροβολισμούς, ενώ ήταν εν κινήσει. Το όχημα τελικά σταμάτησε όταν προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Γιούνις Ντουμφούρ
Η Γιούνις Ντουμφούρ

Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποιος βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Γιούνις Ντουμφούρ.

Το κανάλι «News 12» του  Νιου Τζέρσι παρουσίασε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται ένα άτομο να απομακρύνεται από το σημείου όπου δολοφονήθηκε η 30χρονη δημοτική σύμβουλος.

Το σύντομο βίντεο δείχνει ένα άτομο με σκούρα ρούχα να τρέχει στο πεζοδρόμιο, κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιγραφή του ταιριάζει με εκείνη που έδωσαν στις αρχές οι αυτόπτες μάρτυρες. Δυστυχώς η ποιότητα του βίντεο είναι κακή, κάνοντας δύσκολο να διακρίνει κανείς λεπτομέρειες του ατόμου.

Νέα δολοφονία δημοτικού συμβούλου μία εβδομάδα αργότερα

Μια εβδομάδα μετά την δολοφονία της Γιούνις Ντουμφούρ, ακόμη ένας δημοτικός σύμβουλος του Νιου Τζέρσι βρέθηκε νεκρός.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί της Πέμπτης, άνδρες της αστυνομίας βρήκαν τον 51χρονο Ράσελ Χέλερ, νεκρό από πυροβολισμό μέσα στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ της τοπικής εταιρείας ενέργειας όπου εργαζόταν.

Ράσελ Χέλερ

Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρό τον βασικό ύποπτο της δολοφονία του δημοτικού συμβούλου. Ο 58χρονος Γκάρι Κέρτις, ο οποίος ήταν πρώην συνάδελφος του Χέλερ, εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο Κέρτις φέρεται να αυτοκτόνησε.

Γκάρι Κέρτις
Ο Γκάρι Κέρτις

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν βρει στοιχεία τα οποία να συνδέουν τις δύο αυτές δολοφονίες. Η Εισαγγελία της Κομητείας Σόμερσετ ανέφερε πως η δολοφονία του Χέλερ είναι «μεμονωμένο περιστατικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ