ΗΠΑ: 25χρονη προκάλεσε χαμό σε πτήση – Δάγκωσε αστυνομικό

Τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο από τις ΗΠΑ που ανέβηκε στο TikTok και το οποίο δείχνει μεθυσμένη επιβάτιδα να συλλαμβάνεται και να οδηγείται εκτός του αεροπλάνου της “Southwest Airlines”, την ώρα που οι ενοχλημένοι συνεπιβάτες της ζητωκραύγαζαν.

Σύμφωνα με την New York Post οι αρχές δηλώνουν πως η Κέιμεριν Γκίμπσον από το Κάνσας, συνελήφθη έπειτα από ένα ξέσπασμα που είχε και φέρεται να έληξε, με την ίδια να δαγκώνει και να κλωτσάει τον αναπληρωτή σερίφη στο διεθνές αεροδρόμιο “Louis Armstrong” της Νέας Ορλεάνης.

Η 25χρονη εμφανίστηκε μεθυσμένη στην πτήση που επρόκειτο να απογειωθεί, προτού αναγκαστεί να επιστρέψει στην πύλη, το βράδυ της 29ης Μαΐου, όπως αναφέρει η εφημερίδα “New Orleans Advocate”. Οι αρχές εξηγούν πως όταν η κοπέλα άρχισε να βάζει τα πόδια της στο κάθισμα μπροστά της και να κλωτσάει τον επιβάτη που καθόταν σε αυτό, οι πιλότοι αναγκάστηκαν να φέρουν το αεροπλάνο πίσω στην πύλη. Αρχικά έγινε προσπάθεια η Γκίμπσον, να οδηγηθεί ειρηνικά εκτός του αεροπλάνου, αλλά η ίδια «αρνήθηκε να βγει από το αεροπλάνο πολλές φορές» εξηγεί ο διοικητής του γραφείου του σερίφη της Ενορίας Τζέφερσον, Τζέισον Ριβάρντ

Στο βίντεο φαίνεται η 25χρονη να οδηγείται εκτός του αεροπλάνου ενώ οι συνεπιβάτες της ζητωκραυγάζουν. Μάλιστα η ίδια ακούγεται να λέει πως χρειάζεται το κινητό της και πως είναι μπερδεμένη και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ενώ όταν ρώτησε ξανά τι συμβαίνει, οι συνεπιβάτες της, της εξήγησε πως συλλαμβάνεται, καθώς οι ένστολοι της έβαζαν χειροπέδες. Μάλιστα ο Ριβάρντ ανέφερε πως καθ’ όλη την διάρκεια της σύλληψής της, η ίδια πάλευε με τους αξιωματικούς, συμπεριλαμβανομένου του δαγκώματος και της κλωτσιάς προς τον αναπληρωτή σερίφη.

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι αρχές κράτησαν την Γκίμπσον σε αναπηρικό καροτσάκι και την μετέφεραν στο αστυνομικό γραφείο του αεροδρομίου όπου της απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες: για βιαιοπραγία εναντίον αστυνομικού, διατάραξη της ειρήνης ενώ ήταν μεθυσμένη, δύο κατηγορίες αντίστασης σε αστυνομικό και εγκληματικής αταξίας.

Η 25χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση έπειτα από μία μέρα.

@kicknit35 When you get removed from your #flight and arrested for being to #drunk #southwest #southwestairlines #cops #nola #memorialday #cameron @Southwest Airlines your #flightattendants ♬ original sound – Johnathan

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ