Ιορδανία: Τον Ιούνιο ο λαμπερός βασιλικός γάμος του διαδόχου

Μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο της μικρότερης αδερφής του πριγκίπισσας Ιμάν, ο διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας πρίγκιπας Χουσεΐν ετοιμάζεται να παντρευτεί την σαουδαραβικής υπηκοότητας αρραβωνιαστικιά του Ραζούα Αλ Σάιφ. Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί με κάθε λαμπρότητα την 1η Ιουνίου.

Ιορδανία: Λαμπερός βασιλικός γάμος – H πριγκίπισσα Ιμάν παντρεύτηκε τον Τζαμέελ Αλέξανδρο Θερμιώτη – Δείτε φωτογραφίες

Ηδη μέλη των βασιλικών οικογενειών έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους μεταξύ αυτών οι πρίγκιπας Φρέντερικ με την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ της Σουηδίας, ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας με την κόρη τους πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία, ο πρίγκιπας Χάακον της Νορβηγίας και η βασίλισσα της Μαλαισίας Αζίζα.

Το πριγκιπικό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Σε ένα φόρουμ που διοργάνωσε το «Crown Prince Foundation» ο Χουσεΐν αποκάλυψε ότι γνώρισε τη μνηστή του «μέσω ενός παλιού φίλου από το σχολείο». Πρόσθεσε σύμφωνα με την Vogue Arabia: «Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί δεν συναντάς κάθε μέρα κάποια σαν τη Ραζούα». Η Ραζούα Αλ Σάιφ είναι κόρη Σαουδάραβα επιχειρηματία. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο γάμος τους θα γίνει λίγες ημέρες πριν οι γονείς του πρίγκιπα γιορτάσουν την 30ή επέτειο του γάμου τους.

«Δεν πίστευα ότι είναι πιθανό να γεμίσει με τόση χαρά η καρδιά μου! Συγχαρητήρια στον μεγαλύτερο μου, τον πρίγκιπα Χουσεΐν και την όμορφη μελλοντική νύφη του, Ραζούα», έγραψε στο Instagram η βασίλισσα Ράνια όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του ζευγαριού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ