Ινδία: Επιτέθηκε σε γυναίκα με τσεκούρι επειδή τον απέρριψε – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή όπου άνδρας καταδιώκει μία γυναίκα με τσεκούρι, στο σπίτι της, στην επαρχία της Ινδίας, Χαϊντεραμπάντ.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο άνδρας να φθάνει με το σκούτερ του μπροστά από το σπίτι του αντικειμένου του πόθου του, ακριβώς μετά που μία άλλη γυναίκα έδωσε στον στόχο της επίθεσης να κρατήσει ένα παιδί. Ο δράστης, ο 26χρονος Ραχούλ Γκουντ, καταδιώκει το θύμα του καθώς εκείνη προσπαθεί να ξεφύγει και μπαίνει μέσα στο σπίτι με το παιδί στα χέρια. Άλλη κάμερα κατέγραψε τη γυναίκα που βρέθηκε σε αδιέξοδο και αυτόν να την απειλεί προτού διαφύγει για να συλληφθεί την επόμενη ημέρα. Η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στην παλάμη, το μπράτσο και τον ώμο, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Ο Γκουντ είναι οικογενειακός φίλος, ο οποίος ωστόσο παρενοχλούσε τη γυναίκα αρκετό καιρό πιέζοντάς τη να κάνουν σχέση, ακόμη και παρά το γεγονός ότι ξέρει ότι είναι παντρεμένη. Πρόσφατα είχε καταθέσει καταγγελία εναντίον του στην αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψή του. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και αμέσως μετά εξαπέλυσε επίθεση με τσεκούρι εναντίον της. Τώρα κατηγορείται για απόπειρα φόνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ