Ινδία: Εντοπίστηκε μωρό σε ξύλινο κουτί που επέπλεε στον ποταμό Γάγγη – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε ζωντανό, να επιπλέει μέσα σε ένα ξύλινο κουτί στον ποταμό Γάγγη στην Ινδία. Το βρέφος 21 μηνών έκλαιγε και το άκουσε ένας βαρκάρης. Ο βαρκάρης είδε μέσα στο κουτί το μωρό τυλιγμένο σε ένα κόκκινο μαντήλι. Το κουτί ήταν διακοσμημένο με εικόνες των Ινδουιστών θεών Βισνού και Ντάργκα.

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που πλήθος ανθρώπων μαζεύτηκαν γύρω από τον άνδρα, που ονομάζεται Γκούλου Γουατζουάρι, καθώς άνοιξε το κουτί, προτού πάρει το παιδί στην αγκαλιά του στις όχθες του ποταμού στην πόλη Γκαζιπούρ, στο βόρειο κράτος του Ουτάρ Πραντές, στις 14 Ιουνίου.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπως ανέφεραν οι γιατροί δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Στη συνέχεια το κοριτσάκι θα αναλάβουν οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας. Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα με την dailymail, δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τη μητέρα ή το κίνητρο πίσω από αυτή την κίνηση.

Στην Ινδία η εγκατάλειψη των μωρών έχει τα υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με άλλες χώρες, ενώ τα κορίτσια θεωρούνται οικονομικό βάρος, ειδικά για τις φτωχότερες οικογένειες, όπου οι ευκαιρίες για εργασία και εκπαίδευση είναι περιορισμένες.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.