Η “βασίλισσα Ελισάβετ” αλλάζει πάνες στην πριγκίπισσα Σάρλοτ – ΦΩΤΟ

Το παλάτι του Κένσινγκτον επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη η βασίλισσα Ελισάβετ για να δει το νέο μέλος της οικογένειας, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Kate, meanwhile, looked picture perfect as ever thanks to her on-call hairdresser and those Middleton genes

Η βασίλισσα Ελισάβετ έμεινε μόνο για είκοσι λεπτά στο παλάτι, αλλά σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον βρετανικό Τύπο, η γαλαζοαίματη προγιαγιά πρόλαβε να αλλάξει πάνα στην νεογέννητη πριγκίπισσα και να την ταΐσει γάλα με το μπιμπερό. Μάλιστα, προηγουμένως σαν παραδοσιακή γιαγιά, που ξέρει καλά από μωρά, δοκίμασε στο χέρι της, τη θερμοκρασία του γάλακτος.

The Queen was captured on camera testing Charlotte’s bottle of milk on the back of her hand

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και οκτώ εγγονιών, από τα οποία έχει αποκτήσει πέντε δισέγγονα!

The Queen, who is now a great-grandmother five times over, appeared to have lost none of her touch when she popped into Kensington Palace on Tuesday afternoon to spend 20 minutes with Princess Charlotte

Η εικονιζόμενη γιαγιά της φωτογραφίας, όμως, δεν είναι στην πραγματικότητα η βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά μια από τις δεκάδες σωσίες της, που χρησιμοποίησε η φωτογράφος των celebrities, Αlison Jackson, προκειμένου να φτιάξει ένα φωτογραφικό πρότζεκτ με θέμα την πρώτη επίσκεψη της Ελισάβετ στην πριγκίπισσα Σάρλοτ.

The Queen was looking as immaculate as ever in an elegant blue outfit accessorised with an ornate brooch

Η Jackson είναι γνωστή στη Βρετανία για τις φωτογραφίες της με σωσίες διάσημων προσωπικοτήτων και αυτή τη φορά ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι όλοι οι σωσίες της βασιλικής οικογένειας είναι πολύ κοντά σε ομοιότητα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκτός από τον «πρίγκιπα Ουίλιαμ», που έχει λίγο μεγαλύτερο πηγούνι από τον πραγματικό δούκα του Κέιμπριτζ!

You may not be too surprised to learn that these intimate snaps of the Queen’s first meeting with her great-granddaughter were actually captured by Alison Jackson, renowned for her spoof images using lookalikes

Πηγή: Daily Mail

 

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πώς θα είναι το βασιλικό μωρό σε δέκα χρόνια – ΦΩΤΟ

H βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε την δισέγγονή της

Πριγκίπισσα στο Κέιμπριτζ μετά από 182 χρόνια

Αυτό είναι το όνομα της νεογέννητης πριγκίπισσας

Θεωρίες συνωμοσίας από τον ρωσικό Τύπο για την “ψεύτικη” γέννα της Μίντλετον

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ