“Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ”: Το βίντεο της Συμμαχίας που προκαλεί αντιδράσεις

Βίντεο για την Τουρκία ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media το ΝΑΤΟ υπό τον τίτλο “Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ, είμαστε το ΝΑΤΟ” όπου εξαίρεται η χώρα για τη συνεργασία και τη συμμαχία της.

Όπως επισημαίνεται στο βίντεο που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις μέρους των χρηστών του Διαδικτύου, στην τουρκική γλώσσα: “Ως σύμμαχοι, μοιραζόμαστε κοινές αξίες, στεκόμαστε μαζί για να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον” και προστίθεται ότι η Τουρκία εισήχθη στη Βορειοατλαντική Συμμαχία το 1952.

“Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους του ΝΑΤΟ σε αποστολές και επιχειρήσεις. Είμαστε περήφανοι που η πρώτη γυναίκα πιλότος μαχητικού τζετ στη Συμμαχία η Leman Bozkurt Altınçekiç ήταν Τουρκάλα” περιγράφει η αντισμήναρχος Esra Ozatay, μέλος των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που μεταξύ άλλων σημειώνει ότι “κάθε μέλος του ΝΑΤΟ έχει ίση φωνή, παίρνουμε αποφάσεις μαζί. Είμαστε ισχυρότεροι και ασφαλέστεροι”.

Η αναφορά ωστόσο ότι το ΝΑΤΟ μοιράζεται κοινές αξίες με την Τουρκία ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις αντιδράσεις των χρηστών του twitter όπου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με αντίστοιχες φωτογραφίες και αιχμηρά σχόλια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ