Η θλιμμένη πριγκίπισσα Κέιτ και τα κοσμήματα από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν θλιμμένη αλλά λαμπερή καθώς έφτασε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η 40χρονη Κέιτ επέλεξε ένα κομψό μαύρο σύνολο καθώς ενώθηκε με ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να αποτίσουν τα σέβη τους στη βασίλισσα. Σε μια κίνηση αφιερωμένη στη βασίλισσα, η πριγκίπισσα επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και κολιέ choker με τρεις σειρές μαργαριτάρια που ήταν μέρος της προσωπικής συλλογής κοσμημάτων της Αυτής Μεγαλειότητας.

Βασίλισσα Ελισάβετ
Φωτογραφία: Reuters

Η Κέιτ έφτασε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ χέρι-χέρι με την κόρη της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά ετών, η οποία περπάτησε μαζί με τον αδελφό της πίσω από το φέρετρο της προγιαγιάς τους.

 

Ο θάνατος της προγιαγιάς τους θα είναι ένα βαρύ πλήγμα για τον πρίγκιπα Τζορτζ, εννέα ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά και τον τετράχρονο πρίγκιπα Λούις, καθώς αυτοί και οι γονείς τους ξεκινούν μια νέα ζωή στο Adelaide Cottage στους χώρους του Κάστρου του Ουίνδσορ – όπου η Ελισάβετ περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Η Κέιτ και η Βασίλισσα μοιράζονταν μια ιδιαίτερη σχέση. Συχνά έκαναν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να εντυπωσιάζει την μονάρχη για την «προσγειωμένη στάση» της.

Τον Μάιο, ο βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Άντριου Μόρτον, είπε ότι η βασίλισσα αφιέρωσε χρόνο για να καλλιεργήσει τη σχέση μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αφού «έκανε λάθη με τον Κάρολο και την Νταϊάνα».

«Το θέμα με την Κέιτ είναι ότι η βασίλισσα εντυπωσιάστηκε που λάτρευε και αγαπούσε τον Ουίλιαμ για τον εαυτό του, όχι για τον τίτλο του» περιγράφεται.

«Ξοδεύει πολύ περισσότερο χρόνο υποστηρίζοντας και καλλιεργώντας τη σχέση μεταξύ του Ουίλιαμ και της Κάθριν από ό,τι με τον Τσαρλς και την Νταϊάνα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έκανε ξανά αυτό το λάθος» τονίζεται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ