Η θλιμμένη χήρα αποδείχθηκε δολοφόνος – Έγραψε βιβλίο για το πένθος μετά τον θάνατο του συζύγου της

Μια χήρα στη Γιούτα που έγραψε ένα βιβλίο για το πένθος και τα παιδιά μετά τον θάνατο του συζύγου της κατηγορείται τώρα για τη δολοφονία του.

Η μητέρα τριών παιδιών Kouri Darden Richins, 33 ετών, από την κομητεία Summit, συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή φέρεται να δηλητηρίασε τον σύζυγό της, Eric Richins, στο σπίτι τους στις 4 Μαρτίου 2022, ανέφερε το KUTV .

Κατηγορείται για διακεκριμένη δολοφονία πρώτου βαθμού και τρεις κατηγορίες για κατοχή ελεγχόμενης ουσίας δεύτερου βαθμού με πρόθεση διανομής, δήλωσαν αστυνομικοί.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι τους περίπου στις 03:20 τα ξημερώματα και βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στα πόδια του κρεβατιού. «Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά ήταν νεκρός», σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται το KSL-TV .

Η 33χρονη φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι είχε φτιάξει στον σύζυγό της ένα ποτό βότκας, το γνωστό Moscow Mule, και του το σέρβιρε στο κρεβάτι για να γιορτάσει την πώληση ενός σπιτιού για την επιχείρησή της. Είπε στους ερευνητές ότι στη συνέχεια αποκοιμήθηκε με ένα από τα παιδιά τους, που είχε δει έναν εφιάλτη.

Το σατανικό σχέδιο και το ασφαλιστήριο

«Η κατηγορούμενη είπε ότι ξύπνησε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και επέστρεψε στην κρεβατοκάμαρα της. Τον είδε στο πάτωμα και ήταν ψυχρός στο άγγιγμα. Τότε ήταν που η κατηγορούμενη τηλεφώνησε στο 911», αναφέρουν τα έγγραφα.

Η 33χρονη δήλωσε στην αστυνομία ότι άφησε το κινητό της στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, αλλά τα αρχεία του τηλεφώνου δείχνουν ότι η συσκευή είχε χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στην κρεβατοκάμαρα του παιδιού. «Επιπλέον, τα στοιχεία στο τηλέφωνό της δείχνουν ότι εστάλησαν και ελήφθησαν μηνύματα κατά το διάστημα αυτό. Αυτά τα μηνύματα διαγράφηκαν» σημειώνεται.

Ο άτυχος άνδρας πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης την οποία έλαβε από το στόμα. Τα επίπεδα της ουσίας στο σύστημά του που ήταν πέντε φορές μεγαλύτερα από τη θανατηφόρα δόση, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Η αστυνομία έλαβε ένταλμα έρευνας για το τηλέφωνο και τους υπολογιστές της 33χρονης και βρήκε πολλαπλές επικοινωνίες μεταξύ της και ενός «αγνώστου». Μάλλον είναι ο ντίλερ που της έδωσε την ουσία. 

Το ζευγάρι φαινομενικά είχε προβλήματα πολύ πριν από τον θάνατο του συζύγου. Μία από τις δύο αδελφές του είπε στους ανακριτές ότι της τηλεφώνησε από διακοπές στην Ελλάδα με τη σύζυγό του πριν από χρόνια, υποστηρίζοντας ότι του έφτιαξε ένα ποτό που τον έκανε να αρρωστήσει βαριά, σύμφωνα με αρχεία που προβλήθηκαν από το KPCW. Η αδελφή του ισχυρίστηκε ότι ο Έρικ πίστευε ότι εκείνη είχε προσπαθήσει να τον σκοτώσει τότε.

Ο Έρικ είχε ένα κοινό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής με τον επιχειρηματικό του συνεργάτη Κόντι Ράιτ, το οποίο η σύζυγός του είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να αλλάξει τον Ιανουάριο του 2022, ανέφερε το πρακτορείο.

Η 33χρονη φέρεται να προσπάθησε να γίνει η μόνη δικαιούχος του συμβολαίου, αλλά η ασφαλιστική εταιρεία ειδοποίησε τους άνδρες για την αλλαγή και μπόρεσαν να τη διορθώσουν.

Στη συνέχεια ο Έρικ αφαίρεσε την σύζυγό του από τη διαθήκη του και την αντικατέστησε με την αδελφή του. Δεν την ενημέρωσε για την αλλαγή γιατί —σύμφωνα με τις αδελφές του— πίστευε ότι θα μπορούσε να «τον σκοτώσει για τα χρήματα», τα οποία ήθελε να πάνε στα παιδιά του, ανέφερε η εφημερίδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ