Ουκρανή αντιμετωπίζει Ρώσους στρατιώτες: Βάλτε ηλιόσπορους στις τσέπες σας για να μεγαλώσουν στο έδαφος της Ουκρανίας όταν πεθάνετε

Αγέρωχη στάθηκε μπροστά στους Ρώσους στρατιώτες μια γυναίκα από την Ουκρανία. «Βάλτε ηλιόσπορους στις τσέπες σας για να μεγαλώσουν στο έδαφος της Ουκρανίας όταν ΠΕΘΑΝΕΤΕ» ήταν το μήνυμά της, που προκαλεί ανατριχίλα.

Η γυναίκα απαίτησε να μάθει τι έκαναν οι στρατιώτες στη χώρα της.

Φώναξε σε δύο από τους εισβολείς στο βίντεο που έγινε viral στα social media: «Τι στο διάβολο κάνετε στη χώρα μας;» ενώ ένας από τους ντροπιασμένους στρατιώτες στο Henichesk, μια πόλη-λιμάνι στην Αζοφική θάλασσα, προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

Έφυγε και μετά φώναξε πίσω: «Πρέπει να βάλεις ηλιόσπορους στις τσέπες σου ώστε να μεγαλώσουν στην ουκρανική γη αφού πεθάνεις».

Το περιστατικό σημειώθηκε καθώς διαδηλωτές στη Μόσχα εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην Ουκρανία καθώς φώναζαν «δεν υπάρχει πόλεμος» έξω από το σταθμό του μετρό Pushkinskaya στη ρωσική πρωτεύουσα.

Η παγκόσμια κατακραυγή εναντίον του Ρώσου Προέδρου έγινε πιο δυνατή. Αναρτώντας ένα βίντεο από τη συγκέντρωση στο Facebook, ο σύμβουλος της ουκρανικής κυβέρνησης Anton Herashchenko πρόσθεσε: «Ουκρανοί! Καλέστε, γράψτε στους φίλους και στους γνωστούς σας στη Ρωσία – ζητήστε τους να πουν σε όλους ότι Ρώσοι στρατιώτες πεθαίνουν τώρα στην Ουκρανία – γιοι, αδέρφια, πατέρες!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ